Κυρτή οθόνη υπολογιστών από την LG στην IFA

by Nikos Kaimakamis • On 20-08-2014 • AT 2:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

lg-curved-monitor02

H LG θα παρουσιάσει στην έκθεση IFA στο Βερολίνο μία κυρτή οθόνη διαγωνίου 34 ιντσών, με αναλογία πλευρών 21:9 και τεχνολογία IPS, η οποία εκτός από PC θα μπορεί να συνδεθεί και με υπολογιστές της Apple με θύρα Thunderbolt 2. 

Το μοντέλο LG 34UC97, όπως ονομάζεται, με το κυρτό σχήμα θα υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση 3440×1440 pixels και θα είναι επίσης εξοπλισμένο με στερεοφωνικά ηχεία συνολικής ισχύος 7W με ειδικές ρυθμίσεις για την όσο γίνεται καλύτερη απόδοση ήχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρτή οθόνη της LG θα αποτελεί ιδανική λύση για όσους έχουν ανάγκη από μια πραγματικά μεγάλη επιφάνεια εργασίας με την ένωση δύο ή και περισσοτέρων οθονών μεταξύ τους, όπως μπορείτε να δείτε και στην συνοδευτική εικόνα αυτού του post.

Σύμφωνα με το Engadget, η LG θα παρουσιάσει και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις οθονών στην IFA, όπως την 31 ιντσών οθόνη που θα μπορεί να υποστηρίζει αναλύσεις 4Κ, η την οθόνη που θα απευθύνεται στους gamers και θα έχει συχνότητα λειτουργίας τα 144 Hz. Το σίγουρο είναι, όμως, ότι η LG 34UC97 θα γίνει -και δικαίως- ένα από τα highlights της έκθεσης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top