Κυρτή οθόνη τριών πλευρών στο νέο Galaxy της Samsung;

by Nikos Kaimakamis • On 12-02-2015 • AT 12:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Galaxy-Note-Edge

Το πρακτορείο Bloomberg μεταδίδει ότι ένα από τα επερχόμενα μοντέλα Galaxy της Samsung θα έχει μία κυρτή οθόνη τριών πλευρών. Οι πληροφορίες προέρχονται από καλά πληροφορημένες πηγές, όπως ισχυρίζεται το Bloomberg και εκτιμάται ότι αφορούν σε ένα από τα νέα μοντέλα που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Samsung μαζί με το Galaxy S6, ή για την ίδια τη ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο παραλλαγές της ναυαρχίδας της Samsung, με τη μία από αυτές να είναι το μοντέλο με την κυρτή οθόνη των τριών πλευρών.

Φυσικά, σε αυτό το επίπεδο δεν είναι γνωστές κανενός είδους τεχνικές λεπτομέρειες για κάτι τέτοιο, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν μεταλλικά πλαίσια και πιθανότητα χρήση επεξεργαστών Samsung Exynos, αντί για την πρόταση της Qualcomm. Η διαγώνιος της οθόνης των νέων μοντέλων θα είναι 5,1 ίντσες.

Για την ιστορία, το Samsung Galaxy Note Edge, που είχε παρουσιαστεί πέρυσι ως εναλλακτικό σχέδιο πάνω στο Galaxy Note, με την κυρτή οθόνη στο πλάι είχε διαγώνιο 5,6 ιντσών.

Η Samsung βλέπει τα μερίδιά της στην αγορά να πέφτουν, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει να πιέζεται έντονα από τον ανταγωνισμό της από τις κινέζικες εταιρείες, όπως είναι η Xiaomi και η Lenovo, επομένως θέλει με τη νέα της ναυαρχίδα να κερδίσει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons