Κυκλοφορία του Capture NX-D από τη Nikon

by George Polyzos • On 18-07-2014 • AT 8:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Nikon-D3300-Lifestyle-Shot

 

Η Nikon ανακοίνωσε την κυκλοφορία της επίσημης έκδοσης του Capture NX-D, της νέας εφαρμογής ανάπτυξης και προσαρμογής για εικόνες RAW.

Το Capture NX-D είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί προκειμένου να επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν πλήρη ανάπτυξη εικόνων RAW με απλές ενέργειες. Εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας επεξεργασία φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί σε format RAW, με φωτογραφικές μηχανές Nikon D-SLR, Nikon 1 με εναλλάξιμους φακούς ή compact Coolpix που υποστηρίζουν εικόνες RAW.

Στο Capture NX-D έχει προστεθεί επίσης υποστήριξη για εικόνες RAW που έχουν τραβηχτεί με τη D-SLR φωτογραφική μηχανή Nikon D810. Επιπλέον, θα διατεθεί το βοηθητικό πρόγραμμα Picture Control Utility 2, το οποίο διευκολύνει τη δημιουργία προσαρμοσμένων Picture Control.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να «ξεκινήσει» από το Capture NX-D, επιτρέποντας τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη και την προσαρμογή εικόνων που έχουν τραβηχτεί με τη φωτογραφική μηχανή Nikon D810 και με παλαιότερες φωτογραφικές μηχανές Nikon.

Το Capture NX-D είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη από τη διεύθυνση http://nikonimglib.com/ncnxd/.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons