Κυκλοφορεί στην Ευρώπη το Nokia Lumia 930

by George Polyzos • On 08-07-2014 • AT 10:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Nokia_Lumia_930_1

 

Το Nokia Lumia 930, το οποίο είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Απρίλιο, πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός της εβδομάδας στην Ευρώπη, στην ενδεικτική τιμή των 599 δολαρίων, προ φόρων και επιδοτήσεων.

Η νέα ναυαρχίδα της Microsoft, εκτός από τις ευρωπαϊκές αγορές, θα κυκλοφορήσει επίσης σε Ασία και Μέση Ανατολή, ενώ όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «η κυκλοφορία του θα επεκταθεί σε περισσότερες αγορές εντός των επόμενων εβδομάδων».

Το Lumia 930 διαθέτει πλαίσιο αλουμινίου και πολυκαρβονικό πίσω κάλυμμα, το οποίο θα διατίθεται σε εναλλακτικά χρώματα. Από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 20 Megapixel, τα οπτικά μέρη προερχόμενα από την Carl Zeiss και το σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας (OIS).

Επιπλέον, η συσκευή ενσωματώνει τέσσερα μικρόφωνα πολλαπλών κατευθύνσεων που σε συνδυασμό με τη λειτουργία Rich Recording επιτρέπει τη λήψη ρεαλιστικού ήχου, όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα. Ακόμη είναι η πρώτη συσκευή που θα μπορεί να πραγματοποιεί λήψη και να αναπαράγει υψηλής ποιότητας ήχο σε Dolby Surround.

Nokia_Lumia_930_3

Η οθόνη του είναι πέντε ιντσών, τεχνολογίας OLED που αποδίδει ποιότητα Full HD, με επίστρωση Corning Gorilla Glass 3 και γωνίες θέασης που φτάνουν στις 180 μοίρες. Ο επεξεργαστής του είναι ο Qualcomm Snapdragon 800 τεσσάρων πυρήνων, με συχνότητα λειτουργίας τα 2,2GHz, αποθηκευτικό χώρο που φτάνει τα 32GB χωρίς δυνατότητα επέκτασης και μνήμη RAM 2GB.

Η συσκευή ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 και προ-εγκατεστημένο το Microsoft Office Mobile, δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην cloudυπηρεσία OneDrive και την ψηφιακή βοηθό Cortana. Το Lumia 930 θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά από τα μέσα Ιουλίου, στην ενδεικτική τιμή των 599 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons