Κυκλοφορία στην ελληνική αγορά των νέων τηλεοράσεων Samsung SUHD

by George Polyzos • On 02-04-2015 • AT 11:43 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

SUHD 9500_2

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας γενιάς τηλεοράσεων SUHD, που περιλαμβάνει τις σειρές JS9500, JS9000 και JS8500.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα γενιά τηλεοράσεων αποτελείται από τις σειρές JS9500 (από 65 ιντσών έως και 88 ιντσών), JS9000 (από 48 ιντσών έως και 65 ιντσών) και JS8500 (από 48 ιντσών έως και 65 ιντσών) και είναι διαθέσιμες σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung.

SUHD-01

Οι νέες SUHD τηλεοράσεις της Samsung διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα εικόνας, την εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, την έξυπνη και εύκολη πλοήγηση, καθώς και για τον κομψό, κυρτό σχεδιασμό τους. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία οθόνης, ο θεατής απολαμβάνει ζωντανά χρώματα, ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση, εξαιρετική ευκρίνεια UHD και 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις τηλεοράσεις Full HD. Ο κυρτός σχεδιασμός των SUHD τηλεοράσεων ενισχύει την εμπειρία θέασης και οδηγεί τον θεατή στο βάθος της δράσης. Η κυρτότητα της οθόνης βελτιώνει τη γωνία θέασης και προσφέρει εικόνες με εξαιρετική λεπτομέρεια.

SAMSUNG_SUHD EVENT

Ο Γιώργος Τσαούσης, Επικεφαλής του τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas ανέφερε ότι: «Με τις SUHD τηλεοράσεις η Samsung εγκαινιάζει μία νέα εποχή στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας. Οι νέες σειρές SUHD ενσωματώνουν πρωτοποριακές τεχνολογίες, που προσφέρουν μία εντελώς καινούργια και προηγμένη εμπειρία θέασης, ξεπερνώντας τα όρια των προγενέστερων τηλεοράσεων».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις SUHD TVs, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.samsung.com/gr/suhdtv.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons