Συγχαρητήρια στους Πυροσβέστες και εθελοντές

by Stefanos Kofopoulos • On 27-08-2007 • AT 12:35 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

thumbs up to pilots firemen volunteers

Μπορεί όλα να είναι μαύρα, μπορεί να μετράμε ήδη 62 νεκρούς, μπορεί η διαχείριση της κρίσης να μην είναι σωστή αξίζει όμως να δώσουμε συγχαρητήρια στους Πυροσβέστες, στους Εθελοντές και σε όσους μάχονται για να σβήσει η φωτιά σε όλη την Ελλάδα.

1000 μπράβο και στους πιλότους των αεροπλάνων και ελικοπτέρων που δουλεύουν ασταμάτηστα σε όλη την χώρα. Μπράβο και στους οδηγούς του τανκ στην Αρχαία Ολυμπία και σε όλους όσους βοηθούν να σβήσουν οι φλόγες!

Εκτός από τη χορήγηση εκτάκτου επιδόματος παραγωγικότητας ύψους 2.500 ευρώ στους πυροσβέστες, τους εποχικούς πυροσβέστες, τα πληρώματα των εναέριων μέσων και το προσωπικό της τεχνικής βάσης, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και της αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό, νομίζω ότι πρέπει όλοι μας να δώσουμε κάτι παραπάνω σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται 3 μέρες τις φλόγες. Είναι ίσως το καλύτερο μήνυμα αναγνώρισης των προσπαθειών τους και ένας καλός τρόπος να τιμήσουμε τους νεκρούς που σίγουρα είναι περήφανοι για όλους τους πυροσβέστες, τους πιλότους και εθελοντές!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι ανθρώποι είναι ένας προς έναν ΟΛΟΙ ήρωες. 72 ώρες πάλη με την κόλαση…δεν τολμώ ούτε καν να το διανοηθώ! Άριστο και πανάξιο το επίδομα που θα πάρουν.

  2. Από τη σκοπιά της κυβέρνησης τώρα, νομίζω πως δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο. Αν είχε φροντίσει άλλα αυτονόητα πράγματα, όπως π.χ. εύρυθμη οργάνωση και συντονισμό σωματών ασφαλείας και τοπικών φορέων, ίσως να μην είχαμε σήμερα νεκρούς για να χρειάζεται να τιμήσουμε τη μνήμη τους.

  3. για μένα οι άνθρωποι είναι ΗΡΩΕΣ !!! ξέρετε πόσο πληρώνονται για να παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα ???? ανυπολόγιστα λίγα !!!! οι εποχιακοί παίρνουν 600€!!!!!! και αυτούς τους ανθρωπούς τους βρίζουν!!!!! ΕΛΕΟΣ…

Top

Show Buttons
Hide Buttons