Κτηματολόγιο σε 10 μέρες

by Stefanos Kofopoulos • On 21-10-2008 • AT 8:53 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

ktimatologio

Ακριβώς 10 μέρες έμειναν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου ημερομηνία λήξης υποβολής δηλώσεων για το Εθνικό Κτηματολόγιο. Μην ξεχνάτε ότι εκτός από το Κτηματολογικό γραφείο της γειτονιάς πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 65 05 600 ή το τετραψήφιο 1015 από τις 9:00πμ μέχρι 4:00μμ. Μπορείτε επίσης να καταθέσετε ηλεκτρονικά τις δηλώσεις γλιτώνοντας χρόνο και ατελείωτες ουρές τις τελευταίας στιγμής. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και αφορά την χώρα, όλους μας. Ευτυχώς η εξυπηρέτηση στο Κτηματολόγιο είναι μόλις μερικά κλικ μακρυά.

Κτηματολόγιο: Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες

1. Να διορθώσουν όλες τις εκκρεμότητες που ενδεχομένως έχουν σχετικά με την ακίνητη περιουσία τους (π.χ. να ελέγξουν αν οι τίτλοι κυριότητάς τους έχουν μεταγραφεί στο Υποθηκοφυλακείο, εάν υπάρχουν σφάλματα στα συμβόλαια ή να τακτοποιήσουν εκκρεμή προσύμφωνα, διαλυτικές αιρέσεις στα συμβόλαια αγοράς κ.α.).

2. Να επισυνάψετε μαζί με το έντυπο της δήλωσης τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία είναι : α) Απλά φωτοαντίγραφα των τίτλων που τεκμηριώνουν τα δικαιώματα σε ακίνητα (π.χ. συμβόλαια). β) Αποδεικτικό καταβολής πάγιου τέλους κτηματογράφησης Κατά την υποβολή της δήλωσης χρειάζεται απλό φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου και η επίδειξη εγγράφου από το οποίο να προκύπτει το Α.Φ.Μ. του δηλούντος (π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμός ΔΕΗ κ.λ.π.)

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακκάρι να δοθέι παράταση γιατί εκατοντάδες χιλιαδες δεν έχουν προλάβει ακόμα να δηλώσουν την περιουσία τους…

  2. Freegr.gr, μακάρι να μην δώσουν επιπλέον παράταση. Έλεος πια με αυτή την πρακτική, για αυτό όλοι πάνε τελευταία στιγμή και μετά έχουμε νέα παράταση και νέα παράταση κλπ

Top

Show Buttons
Hide Buttons