Κτηματολόγιο: Παράταση υποβολής δηλώσεων έως 31 Οκτωβρίου

by Stefanos Kofopoulos • On 11-10-2008 • AT 3:03 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

ktimatologio

Παράταση υποβολής δηλώσεων έως 31 Οκτωβρίου για το Εθνικό Κτηματολόγιο όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα σε αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα και έχει την παράταση κάτι σαν εθνικό σπορ. Τώρα όλοι θα έχουν άπειρο χρόνο για κα καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τελευταία στιγμή και όλοι να παραπονιούνται για καθυστερήσεις και ολιγωρία.

Η κτηματογράφηση σημαίνει υποχρεώσεις για τον πολίτη που συνοπτικά περιγράφονται με τακτοποίηση εκκρεμοτήτων σχετικά με την ακίνητη περιουσία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εδώ θα βρείτε όλα τα έντυπα αιτήσεων για το Κτηματολόγιο και το Έντυπο Πληρωμής Παγίου Τέλους.

Για την ιστορία και ευτυχώς για πολλούς, δίνεται η δυνατότητα και για ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Κτηματολόγιο. Αν δεν τα βγάλετε πέρα ή αντιμετωπίζεται προβήματα υπάρχει εξυπηρέτηση πολιτών στο Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 65 05 600 ή το τετραψήφιο 1015 από τις 9πμ μέχρι 4μμ και φυσικά email στο ktimagen@ktimatologio.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εδω και κανενα μηνα εχει δωθει παραταση…..

  2. Η παράταση είχε δωθεί από 25 Αυγούστου και ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ άπειρες φορές. Έπρεπε να γίνει διαφημιστικό σποτ για να το πάρει είδηση η Ελλάδα?
    Μάλιστα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε “άδειασαν” τα γραφεία κτηματογράφησης (σε σχέση με το κακό που γινόταν τον Ιούλιο, ακόμη και μέχρι τις 20 Αυγούστου). Αρχές Σεπτεμβρίου που πήγα, εξυπηρετήθηκα μέσα σε 15 λεπτά και έτριβα τα μάτια μου. Μόνο που δεν παρακαλούσαν τον κόσμο να περάσει και να δηλώσει τα ακίνητά του.

    Ως συνήθως λοιπόν και ως γνήσιοι “Έλληνες”, θα μαζευτούν όλοι στο τέλος για να βρίζουν το κράτος και να ζητούν και άλλη παράταση, για να πάνε και πάλι στο τέλος της νέας παράτασης, μέσα στη γκρίνια… Κρίμα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons