Ξεπέρασε τα 30 εκατ. πωλήσεις σε προϊόντα Powerline η devolo

by George Polyzos • On 09-04-2016 • AT 9:52 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Internet

dev-hc_Family_8776_print

Η devolo καταγράφει νέο ρεκόρ φτάνοντας στα 30 εκατομμύρια πωλήσεις προϊόντων dLAN Powerline, κάτι που δεν έχει επιτύχει καμία άλλη εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γιατί να απλώνετε περισσότερα καλώδια, όταν ένα καλώδιο είναι ήδη εκεί; Χρησιμοποιώντας το dLAN Powerline σημαίνει ότι το Internet, ή το οικιακό δίκτυο έρχεται απευθείας από την πρίζα. Η τεχνολογία devolo καθιστά δυνατή τη χρήση της υπάρχουσας οικιακής ηλεκτρικής καλωδίωσης σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου.

Όταν το 2003, η devolo ήταν η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε ουσιαστικά την έννοια του Powerline παρουσιάζοντας αντίστοιχα προϊόντα στην αγορά, ορισμένοι ειδικοί της αγοράς θαύμασαν την ιδέα, ενώ άλλοι πάλι είδαν σκεπτικά το εγχείρημα. Η επιτυχία όμως αυτής της ιδέας ήρθε γρήγορα. Μέχρι το 2008, η devolo είχε φτάσει ήδη τα 5 εκατομμύρια περίπου πωλήσεις προσαρμογέων Powerline. Το 2010 ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε, ενώ τώρα η devolo καταγράφει ένα νέο ορόσημο αφού οι πωλήσεις – ρεκόρ έφτασαν πλέον τα 30 εκατομμύρια προϊόντα Powerline.

devolo-lifestyle-wifi-12

Η devolo δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απλοποίηση της οικιακής δικτύωσης. Οι dLAN προσαρμογείς ξεχωρίζουν για την εξαιρετικά εύκολη εγκατάστασή τους. Απλά τοποθετήστε τον πρώτο προσαρμογέα, συνδέστε τον με τον router και τοποθετήστε το δεύτερο προσαρμογέα σε οποιαδήποτε πρίζα. Άμεσα θα δημιουργηθεί μια εξαιρετική σύνδεση στο Internet. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη γκάμα των προϊόντων dLAN, γεγονός που καθιστά το Διαδίκτυο προσιτό σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.

Ασύρματες τερματικές συσκευές όπως smartphones, tablets και φορητοί υπολογιστές μπορούν να συνδεθούν εύκολα ασύρματα. Η devolo έχει αναπτύξει προϊόντα που συνδυάζουν ασύρματη αλλά και ενσύρματη μετάδοση με εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης αλλά και ευέλικτες ασύρματες συνδέσεις. Με αυτό τον τρόπο ακόμα και οι πιο απομακρυσμένες γωνιές του σπιτιού μπορούν να ενσωματωθούν ασύρματα στο οικιακό δίκτυο.

dev_550WiFi_Wandimage_EU_WLAN_screen_01

Πολλές εταιρείες, κυρίως μικρομεσαίου μεγέθους, αντιμετωπίζουν σήμερα τη μεγάλη πρόκληση της ψηφιακής μετατροπής. Οι δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών είναι γνωστές, παρόλα αυτά όμως αρκετές εταιρείες έχουν αβεβαιότητα, όταν πρόκειται για την πραγματική εφαρμογή αφού δεν διαθέτουν πάντα τους κατάλληλους πόρους για να επωμιστούν το κόστος σημαντικών εργασιών πρόσθετων εγκαταστάσεων, όπως για παράδειγμα η καλωδίωση που απαιτείται σε μία νέα δικτύωση.

Η αγορά λοιπόν αυτή, προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για την devolo, αφού όλες σχεδόν οι επιχειρήσεις διαθέτουν ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά όχι δικτυακή καλωδίωση. Η επαγγελματική σειρά προϊόντων Powerline της devolo προσφέρει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις έναν οικονομικά αποδοτικό και εύκολο τρόπο για την εγκατάσταση λύσεων που εξαλείφουν την ανάγκη για δαπανηρές ανακαινίσεις σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Εγγυώνται δε βέλτιστη επικοινωνία και υψηλής ποιότητας διαθεσιμότητα των δικτύων σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

[Δ.Τ. devolo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons