Ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα στο OneDrive για Android

by Nikos Kaimakamis • On 24-08-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To OneDrive για το Android αποκτά πλέον τη δυνατότητα του ξεκλειδώματος με τη χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος, με το τελευταίο update της εφαρμογής. 

Το επιπλέον επίπεδο προστασίας που αποκτούν οι Android χρήστες έρχεται να προστεθεί στη μέχρι τώρα χρήση του PIN που υπήρχε ως επιλογή, αλλά θεωρούνταν εύκολος τρόπος για να παρακαμφθεί. Τα smartphones και τα tablets που έχουν στο βασικό τους εξοπλισμό έναν αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και τρέχουν λειτουργικό σύστημα Android, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή τη δυνατότητα, προκειμένου να έχουν ακόμα πιο προστατευμένη τη χρήση του λογαριασμού OneDrive της Microsoft.

Σταδιακά το OneDrive στο Android αποκτά ολοένα και περισσότερο εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως είναι και η επιλογή Files Restore, η οποία επιτρέπει την επαναφορά του λογαριασμού και των αποθηκευμένων αρχείων σε πρότερη κατάσταση, σε περίπτωση που συμβεί κάτι με τον λογαριασμό. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Slashgear, η Microsoft συνεχίζει να επενδύει έντονα στις cloud υπηρεσίες της, όπως είναι το Office 365.

H ολοένα αυξανόμενη χρήση των cloud υπηρεσιών στο Διαδίκτυο δημιουργεί την ανάγκη για μεγαλύτερη προστασία των δεδομένων των χρηστών, σε ιδιαίτερα επίπεδα, όπως είναι η χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων για την είσοδο στο OneDrive μέσα από την mobile εφαρμογή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons