Ξεκλείδωμα οποιουδήποτε Windows 10 PC μέσω ενός Samsung Galaxy

by George Polyzos • On 04-07-2017 • AT 1:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung ανακοίνωσε την αναβάθμιση της λειτουργίας Flow, επεκτείνοντας σημαντικά τις δυνατότητές της αφού πλέον θα μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε σύστημα με λειτουργικό Windows 10 της Microsoft.

Μέχρι πρότινος το Samsung Flow ήταν ένα utility το οποίο επέτρεπε το ξεκλείδωμα συστημάτων της Samsung με λειτουργικό σύστημα Windows 10, μέσω ενός Samsung smartphone. Πλέον, με την τελευταία αναβάθμιση, το Samsung Flow θα είναι συμβατό με όλα τα Windows 10 PCs που έχουν δεχθεί το Creators Update, ανεξαρτήτως κατασκευαστή.

Πέρα από την υποστήριξη του Windows Hello, το αναβαθμισμένο Samsung Flow θα επιτρέπει την αποστολή PC notifications στο Samsung smartphone. Επιπλέον, θα είναι ευκολότερη η διαδικασία συγχρονισμού δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες (smartphone-PC).

Η εφαρμογή Samsung Flow είναι διαθέσιμη για download από τα Google Play Store και Windows Store. Μετά το κατέβασμα και των δύο εκδόσεων της εφαρμογής θα πρέπει να γίνει εκκίνηση και των δύο και συγχρονισμός του smartphone και του υπολογιστή, μέσω Bluetooth.

Σύμφωνα με τη Samsung οι συσκευές που υποστηρίζουν το αναβαθμισμένο Flow είναι οι εξής: Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy Note 5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus και το Galaxy Tab S3. Ουσιαστικά δηλαδή όλες οι πρόσφατες συσκευές της κορεατικής εταιρείας με ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος. Αυτές οι συσκευές θα πρέπει να «τρέχουν» την έκδοση Marshmallow του Android ή νεότερη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons