Ξεκινούν οι προπαραγγελίες του Xiaomi Mi5

by Nikos Kaimakamis • On 28-03-2016 • AT 4:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xiaomi-Mi-5-Black-01

To Xiaomi Mi 5 είναι έτοιμο για την έναρξη της εμπορικής του πορείας καθώς οι προπαραγγελίες του ξεκινούν από τις 6 Απριλίου. 

Το XIaomi Mi 5 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, ενώ θα διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Η πρώτη από αυτές είναι με μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32 GB και τιμολογείται στα 306 δολάρια. Υπάρχει μία ακόμα έκδοση με ίδια μνήμη RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB.

Η έκδοση Pro του Xiaomi Mi 5 τιμολογείται στα 413 δολάρια στις ΗΠΑ, με μνήμη RAM στα 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 GB. Σε αυτή την περίπτωση ο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 2.15 GHz, προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις. Το Xiaomi Mi 5 είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών και μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh.

Xiaomi-Mi5-03

Όπως φαίνεται από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Xiaomi Mi 5 είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην αγορά, την οποία πολύ θα θέλαμε να δούμε και στην ελληνική αγορά. Η πίσω κάμερα είναι στα 16 Megapixel, ενώ η selfie κάμερα είναι στα 4 Megapixel με αισθητήρα μεγέθους 2 μm για ακόμα καλύτερα φωτογραφικά αποτελέσματα. Το Xiaomi Mi 5 είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο πλαίσιο του Mobile World Congress. Οι πωλήσεις του Xiaomi Mi 5 θα ξεκινήσουν στις 6 Απριλίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons