Ξεκινούν οι προπαραγγελίες του Lumia 650

by Nikos Kaimakamis • On 27-01-2016 • AT 11:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Microsoft-Lumia-650-01

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει η επίσημη εμπορική πορεία του Microsoft Lumia 650, αλλά οι προπαραγγελίες του είναι έτοιμες να ξεκινήσουν. 

Ήδη ένας online μεταπωλητής στην Μεγάλη Βρετανία, το MobileFun, ανέβασε στις σελίδες του την προσφορά του νέου Microsoft Lumia 650, το οποίο και τιμολογεί στα 263 ευρώ, ξεκλείδωτο και χωρίς κάρτα SIM. Δεν σημειώνεται το πότε θα γίνουν οι αποστολές του smartphone σε όσους το παραγγείλουν, επομένως δεν αποκλείεται να γίνει αυτό στα μέσα Φεβρουαρίου, όπως είναι αρχικά αναμενόμενο.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Microsoft Lumia 650, έχουμε οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, τεχνολογίας IPS, με ανάλυση 720p, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 210, με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 1.1 GHz. Η μνήμη RAM είναι στο 1 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 8 GB, με δυνατότητα επέκτασης. Υπάρχουν και άλλες πηγές στο Διαδίκτυο που μιλά για εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 16 GB.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Microsoft Lumia 650 θα είναι στα 2000 mAh, με πίσω κάμερα στα 8 Megapixel και μπροστινή στα 5 Megapixel. Το βάρος της συσκευής θα είναι 150 γραμμάρια, ενώ το λειτουργικό του σύστημα εννοείται ότι θα είναι τα Windows 10. To νέο smartphone θα έχει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G. Μένει να δούμε με ποια τιμή θα κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά η εν λόγω συσκευή.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons