Ξεκινούν οι προπαραγγελίες του HTC Vive

by Nikos Kaimakamis • On 12-01-2016 • AT 1:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-Vive

To κράνος virtual reality HTC Vive είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία με τις προπαραγγελίες να αρχίζουν από τις 29 Φεβρουαρίου. 

Το HTC Vive θα μπορεί να το παραγγείλει κανείς από τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ από τον Απρίλιο και μετά θα μπορεί να το παραλάβει στα χέρια του. Δεν έχει δοθεί ακόμα κάποια πληροφορία για το ποια θα είναι η τελική τιμή του HTC Vive, αλλά αναμένεται να δημιουργηθεί ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού με το Oculus Rift.

To HTC Vive αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με διπλή οθόνη ΟLED, ανάλυσης 2160×1200 pixels, με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, ενώ ένα στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι το HTC Vive θα έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τη θέση του χρήστη στο χώρο ώστε να μπορεί κανείς να σηκώνεται από τη θέση του και να κινείται άνετα, φορώντας το.

Σύμφωνα με το Venture Beat, το HTC Vive δεν θα είναι φτηνό, καθώς εκτιμάται ότι θα ξεπερνά άνετα τα 350 ευρώ σε τιμή. Πάντως, η HTC δείχνει να ενδιαφέρεται έντονα για το πεδίο του virtual reality, παρουσιάζοντας συσκευές που να το υποστηρίζουν. Στο CES 2016 στο Λας Βέγκας, η HTC έδειξε το Vive Pre, το οποίο είναι η δεύτερη έκδοση του HTC Vive development kit.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons