Ξεκινούν οι προπαραγγελίες της Sony Xperia X series

by Nikos Kaimakamis • On 04-05-2016 • AT 4:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xperia X Performance (2)

Τα Sony Xperia X series smartphones είναι έτοιμα για την εμπορική τους κυκλοφορία στην Ευρώπη σε τιμές που ξεκινούν από τα 299 ευρώ. 

Τρία είναι τα νέα μοντέλα στην οικογένεια Xperia X της Sony. To Sony Xperia X, το Xperia XA και το πολυπόθητο Xperia X Performance. To Xperia XA θα πωλείται στην τιμή των 299 ευρώ, ενώ το Xperia X smartphone θα τιμολογείται στα 599 ευρώ στην Ευρώπη. Το Xperia X Performance θα έχει τιμή 699 ευρώ και αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τον Ιούλιο και έπειτα.

Η Sony προσφέρει για το SmartBand 2, το οποίο κοστολογείται στα 64.50 ευρώ για όσους κάνουν προπαραγγελία για ένα από τα Xperia X smartphones. Επιπρόσθετα, η Sony διοργανώνει έναν διαγωνισμό, με τη βοήθεια του οποίου ένας τυχερός θα κερδίσει όλη την αξία της παραγγελίας του. Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιούνται ελαφρώς από χώρα σε χώρα, με τους φόρους και άλλες πιθανές επιβαρύνσεις.

Το Sony Xperia X Performance είναι το πιο ενδιαφέρον μοντέλο της οικογένειας συσκευών της εταιρείας, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB, δέχεται δύο κάρτες SIM και προσφέρει προστασία από υγρά και τη σκόνη σύμφωνα με τα πρότυπα IP65 και IP68.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons