Ξεκινούν οι προπαραγγελίες για το Nvidia Shield tablet

by Nikos Kaimakamis • On 17-09-2014 • AT 9:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nvidia-shield-tablet_000

Μία από τις πρώτες συσκευές με ενσωματωμένο επεξεργαστή Nvidia Tegra K1 ξεκινά την εμπορική της πορεία, με τη δυνατότητα για προπαραγγελία να έχει ήδη ξεκινήσει.

Το Nvidia Shield tablet πλασάρεται ως το καλύτερο tablet για τους gamers, καθώς ο τετραπύρηνος επεξεργαστής του βασίζεται στην αρχιτεκτονική Cortex A15, ενώ έχει και μία SMX GPU, που έχει σχεδιαστεί πάνω στην αρχιτεκτονική Kepler της Nvidia , μαζί με 2GB RAM. Η απόδοση των γραφικών είναι ανώτερη από ό,τι είχε μέχρι τώρα εμφανιστεί σε ARM tablet.

To μοντέλο αυτό θα μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυα 4G, ενώ θα έχει και 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, επομένως υπάρχει ικανοποιητικός χώρος για όλα τα saves. H Full HD οθόνη του έχει διαγώνιο 8 ιντσών, ενώ το tablet έχει και το δικό του χειριστήριο που πωλείται ξεχωριστά.

Μαζί με τη συσκευή θα έρχονται στα 399 δολάρια στις ΗΠΑ και τρία games ειδικά εξελιγμένα για το tablet. Το πρώτο είναι το Beach Buggy Racing, το δεύτερο είναι το BombSquad και το τελευταίο είναι το Broadsword: Age of Chivalry, ένα turn based strategy.

Οι πρώτες αποστολές της συσκευής θα γίνουν σε ΗΠΑ και Ευρώπη, ενώ η συσκευή θα είναι πλήρως ξεκλειδωμένη έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει στα δίκτυα 70 και περισσοτέρων παρόχων σε όλο τον κόσμο. Οι παραδόσεις του νέου tablet μετά τις προπαραγγελίες θα αρχίσουν από τις 30 Σεπτεμβρίου και έπειτα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons