Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες για τα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

by George Polyzos • On 17-03-2015 • AT 3:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

GALAXY S6_Black Dynamic 21

Η Samsung ανακοίνωσε ότι τα νέα smartphones Galaxy S6 και S6 Edge θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από τις 20 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν τις νέες ναυαρχίδες της Samsung σε όλα τα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών της εταιρείας, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τα επίσημα sites των συνεργατών.

Επιπλέον, όσοι προ-παραγγείλουν τη συσκευή, θα πάρουν δώρο έναν ασύρματο φορτιστή της Samsung για να μπορούν να φορτίσουν το νέο τους smartphone χωρίς καλώδια.

Τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge αποτελούν τις κορυφαίες προτάσεις της εταιρείας στην αγορά των smartphones. Διαθέτουν ολοκαίνουριο διαχρονικό design που συνδυάζει ανθεκτικό γυαλί και μέταλλο, προσφέροντας παράλληλα χρηστικό σχεδιασμό και ισχυρές λειτουργίες.

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι εξοπλισμένα με εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις τους, οι οποίες προσφέρουν ζωντάνια, φωτεινότητα και ταχύτητα. Οι φακοί F1.9 και οι αισθητήρες υψηλής ανάλυσης στη μπροστινή (5 Megapixel) και στην οπίσθια κάμερα (16 Megapixel) προσφέρουν εκπληκτική εικόνα, ακόμα και στο σκοτάδι.

[Δ.Τ. Samsung]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons