Ξεκίνησε η παραγωγή iPhones με Force Touch

by Nikos Kaimakamis • On 29-06-2015 • AT 4:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone-Force-Touch

H τεχνολογία Force Touch ξεκίνησε να ενσωματώνεται στα επερχόμενα iPhones, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί από τους προμηθευτές της Apple. 

Με την τεχνολογία Force Touch, τα νέα smartphones της Apple θα μπορούν να καταλάβουν πόση δύναμη ασκεί ο χρήστης πάνω στην οθόνη, με ανάλογη χρήση των στοιχείων αυτών στις κατάλληλες εφαρμογές. Τα νέα iPhones θα έχουν οθόνες διαγωνίου 4,7 και 5,5 ιντσών και παρόμοιο σχεδιασμό με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus αντίστοιχα. Σύμφωνα με το Bloomberg, η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Force Touch αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Η τεχνολογία Force Touch έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο Apple Watch, ενώ αργότερα έγινε χρήση της στο Touchpad του MacBook. Μέχρι στιγμής, τα τελευταία μοντέλα των iPhones έχουν καταφέρει να πουλήσουν 61,2 εκατομμύρια συσκευές, ξεπερνώντας τις αρχικές εκτιμήσεις για 58,1 εκατομμύρια συσκευές. Οι πωλήσεις αυτές έχουν φέρει την Apple στην κορυφή της αγοράς smartphones, ενώ οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν εκείνες στις ΗΠΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της Apple.

O τομέας της οθόνης φαίνεται να είναι ένα πεδίο ανταγωνισμού για τους μεγάλους κατασκευαστές, με τη Samsung να δίνει έμφαση στην γωνία θέασης και την Apple να δίνει έμφαση στην τεχνολογία Force Touch.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons