Ξεκίνησε η διάθεση του VAIO Phone Biz… στην Ιαπωνία

by Nikos Kaimakamis • On 26-04-2016 • AT 1:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

vaio phone biz all sides

To VAIO Phone Biz, με λειτουργικό σύστημα Windows 10, είναι διαθέσιμο για αγορά στην Ιαπωνία σε τιμή που ξεπερνά τα 500 δολάρια. 

Όταν είχε γίνει η ανακοίνωση του VAIO Phone Biz, η εταιρεία είχε τονίσει ότι η τιμή του στην αγορά θα είναι σημαντικά χαμηλότερη σε σχέση με την τελική τιμή που ανακοινώθηκε. Τα 535 δολάρια ΗΠΑ είναι πολύ διαφορετική τιμή σε σχέση με τα 430 δολάρια στα οποία είχε υποσχεθεί η VAIO ότι θα τιμολογήσει την συσκευή στην Ιαπωνία. Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το GSM Arena, η VAIO δεν έχει βλέψεις να διαθέσει το εν λόγω smartphone και σε άλλες αγορές πέρα από την ιαπωνική.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του VAIO Phone Biz περιλαμβάνουν μία οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών με ανάλυση Full HD, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617, με οχταπλό πυρήνα, μνήμη RAM στα 3 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που φτάνει στα 16 GB και μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών micro SD. H πίσω κάμερα της συσκευής είναι στα 13 Megapixel, ενώ η μπροστινή είναι στα 5 Megapixel. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι στα 2800 mAh.

To VAIO Phone Biz έχει λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile, ενώ υποστηρίζει τη λειτουργία του Windows Continuum για τη σύνδεση με άλλα περιφερειακά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons