Ξεκινάει η ψηφοφορία του κοινού για το Mobile Phone Award

by George Polyzos • On 13-03-2015 • AT 10:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

142H_E-mountLens-All_image_201502

Η ψηφοφορία του κοινού ξεκινάει για να αναδείξει τον νικητή του πρώτου Mobile Phone Award στον παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας της Sony.

Το κοινό μπορεί να διαλέξει στο www.worldphoto.org ανάμεσα από 20 φωτογραφίες, επιλεγμένες από κριτική επιτροπή ειδικών. Τα Παγκόσμια Βραβεία Φωτογραφίας της Sony αποτελούν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό φωτογραφίας στον κόσμο. Από φέτος μάλιστα παρουσιάζουν και ένα νέο βραβείο, ειδικά για τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με κινητό τηλέφωνο.

Το Mobile Phone Award έρχεται να αναγνωρίσει τις διαρκώς αυξανόμενες δυνατότητες που παρέχουν οι κάμερες τελευταίας τεχνολογίας στα κινητά τηλέφωνα και δίνουν στους φωτογράφους όλων των δεξιοτήτων τη δημιουργική ελευθερία που εκείνοι χρειάζονται.

Οι φωτογράφοι είχαν μόλις έναν μήνα, από τις 27 Ιανουαρίου, για να καταθέσουν τις καλύτερες λήψεις από το κινητό τους τηλέφωνο. Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, ο διαγωνισμός συγκέντρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 10.293 συμμετοχών.

Monica Coteriano_Portugal_Shortlist_Mobile Phone Award 2015

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το http://worldphoto.org/mobshortlist/ για να δουν τις 20 προεπιλεγμένες φωτογραφίες και να ψηφίσουν, κάνοντας “like” στην αγαπημένη τους φωτογραφία.

Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “likes” θα κερδίσει και θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση απονομής των βραβείων για τον παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας της Sony, στο Λονδίνο, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Ο νικητής θα κερδίσει ταξίδι στο Λονδίνο για να παραβρεθεί στην εκδήλωση των Sony World Photography Awards στις 23 Απριλίου, θα δει την φωτογραφία του να περιλαμβάνεται στην έκθεση των Sony World Photography Awards, στο Somerset House του Λονδίνου, από 24 Απριλίου έως 10 Μαΐου 2015 και θα παραλάβει προϊόντα Sony Mobile συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων Xperia smartphone και tablet.

[Δ.Τ. Sony]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons