Ξεκινά η διάθεση του LG Magna στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 15-05-2015 • AT 9:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG New Mid-range Smartphones_1

Η LG Electronics ξεκινά τη διάθεση του νέου smartphone LG Magna στην ελληνική αγορά, προσφέροντας μία ακόμα εναλλακτική πρόταση στα smartphones μεσαίας κατηγορίας.

Το νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας της LG, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Mobile World Congress (MWC) 2015, θα κυκλοφορήσει σε έκδοση για 3G δίκτυα, ενώ διαθέτει premium κυρτό σχεδιασμό και μία σειρά από προηγμένες λειτουργίες για μέγιστη απόδοση και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης, σε πολύ προσιτή τιμή.

LG Magna_Titan

Το LG Magna σχεδιάστηκε για να εφαρμόζει ακόμα πιο άνετα στο ανθρώπινο χέρι, χάρη στο ελαφρά κυρτό του σχήμα, ενώ η οθόνη του διαθέτει κυρτή ελαφριά καμπύλη 3.000 χιλιοστών για ακόμα πιο λεπτό προφίλ.

Το νέο Magna, διαθέτει οθόνη αφής τεχνολογίας in-cell 5 ιντσών και επεξεργαστή 1.2GHz Quad-Core. Η τεχνολογία της οθόνης αφής In-cell επιτρέπει στη συσκευή να είναι ακόμα πιο λεπτή, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα την επιφάνεια της οθόνης και ελαχιστοποιώντας το πλαίσιο (bezel), ενώ οι βελτιωμένοι αισθητήρες της τεχνολογίας in-cell προσφέρουν ακόμα πιο γρήγορη ανταπόκριση, καλύτερη ορατότητα στο φυσικό φως και πιο ζωντανές εικόνες.

Επιπλέον, με τη βασική πίσω κάμερα να διαθέτει ανάλυση 8 Megapixel για τη λήψη φωτογραφιών selfies υψηλής ποιότητας, το LG Magna διαθέτει και την πιο ισχυρή αποσπώμενη μπαταρία για τη κατηγορία του χωρητικότητας 2.540 mAh, προσφέροντας φορητότητα για μία ολόκληρη μέρα με κανονική χρήση.

LG Magna_White

Το νέο smartphone της LG ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop  και όλες τις UX λειτουργίες που είχαν σχεδιαστεί αρχικά για τις premium συσκευές της εταιρείας. Με τη λειτουργία Gesture Shot ο χρήστης μπορεί να τραβήξει εύκολα τις καλύτερες λήψεις selfies με ανίχνευση παλάμης, ενεργοποιώντας ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων.

Εξελίσσοντας την τεχνολογία της, η LG έχει επεκτείνει την απόσταση από την οποία η κάμερα μπορεί να αναγνωρίσει τις κινήσεις στο 1,5 μέτρο, έτσι ώστε να διευκολύνει και τα δημοφιλή selfie sticks. Με τη λειτουργία Glance View, η οποία έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή της στο G Flex 2, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν με μια απλή κίνηση του χεριού (swipe) στην επιφάνεια της οθόνης βασικές πληροφορίες όπως την ώρα, τα τελευταία εισερχόμενα μηνύματα ή τις αναπάντητες κλήσεις, ακόμη και όταν η οθόνη είναι σβηστή.

Το νέο LG Magna είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons