Ξεκινά η επίσημη διάθεση των Windows 10

by Nikos Kaimakamis • On 29-07-2015 • AT 1:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows-10

Όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 29 Ιουλίου 2015, ξεκίνησε η επίσημη διάθεση των Windows 10 σε 190 διαφορετικές χώρες του κόσμου. 

Εν αρχή ην τα Windows 10 Upgrades, δηλαδή η αυτόματη ανανέωση των λειτουργικών συστημάτων σε όσους χρήστες τρέχουν μια παλαιότερη αυθεντική έκδοση των Windows. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το νέο λειτουργικό σύστημα θα είναι διαθέσιμο σταδιακά σε όλους ως δωρεάν πακέτο αναβάθμισης, επομένως εάν δεν το έχετε λάβει, μπορείτε να περιμένετε λιγάκι. Σε παλαιότερο άρθρο μας, είχαμε αναφέρει τις ελάχιστες απαιτήσεις που έχουν τα Windows 10 για να εγκατασταθούν στο σύστημά σας.

windows-10 wallpaper

Τα Windows 10 θα είναι αργότερα διαθέσιμα και ως τελικό προϊόν που μπορείτε να βρείτε σε 7 διαφορετικές εκδόσεις και διαφορετικές τιμές. Οι retailers στην χώρα μας ξεκινούν σταδιακά να προσφέρουν τους υπολογιστές τους με προεγκατεστημένο το νέο λειτουργικό σύστημα.  Οι Οργανισμοί και οι διάφορες υπηρεσίες θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν το δωρεάν update σε Windows 10 από την 1η Αυγούστου και έπειτα.

Πάντως το μεγάλο, παγκόσμιο ενδιαφέρον για τα Windows 10, τα οποία θεωρούνται ένα από τα καλύτερα λειτουργικά συστήματα που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής η Microsoft αναμένεται να σημειώσει νέα ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων στο Internet, δεδομένου ότι το συνολικό πακέτο downloading για το νέο λειτουργικό υπολογίζεται στα 4 με 5 GB.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons