Ξεκινά η διάθεση των Acer Spin 5 και Spin 7, των πιο λεπτών 2-σε-1 laptops στον κόσμο

by Nikos Kaimakamis • On 24-11-2016 • AT 12:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

acer-spin-7

Τα Acer Spin 5 και 7 διακρίνονται για τον ευέλικτο χαρακτήρα τους με συμπαγές μέγεθος και λεπτό προφίλ. 

Το Acer Spin 7 πλασάρεται στις ΗΠΑ ως το πιο λεπτό 2-σε-1 laptop στον κόσμο, ενώ πλέον έχει ξεκινήσει η διάθεσή του, μαζί με το 13,3 ιντσών Acer Spin 5 στην αμερικανική αγορά. To Acer Spin 7 είναι αρκετά καλά εξοπλισμένο στον τεχνολογικό τομέα, καθώς έχει επεξεργαστή Intel Core i7-7Y75, της γενιάς Kaby Lake, ενώ η μνήμη RAM είναι 8 GB. Για την εσωτερική αποθήκευση έχει δίσκο SSD στα 256 GB. Παρόλο το μικρό του μέγεθος, το Acer Spin 7 προσφέρει 8 ώρες αυτονομία με την μπαταρία του.

Το Acer Spin 5 είναι λιγότερο προικισμένο, αλλά μπορεί να αντεπεξέλθει σε ποικίλες ανάγκες του mobile χρήστη, με επεξεργαστή Intel Core i5-6200U και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 256 GB SSD. Εδώ η μπαταρία προσφέρει 10 ώρες αυτονομίας, ενώ η τιμή του στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 650 δολάρια. Το Acer Spin 7 θα είναι ακριβότερο, αλλά ο ευέλικτος χαρακτήρας και των δύο μοντέλων εγγυάται ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού ανεξάρτητα από την τιμή.

Δεν έχει γίνει σαφές εάν θα δούμε τα δύο νέα ultra-portable laptop της Acer και στην ελληνική αγορά, αλλά αυτό θα ήταν σίγουρα ενδιαφέρον για όσους θέλουν κάτι ελαφρύ και ισχυρό στην τσάντα τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons