Ξεκινά η διάθεση του Windows 10 Anniversary Update

by Nikos Kaimakamis • On 03-08-2016 • AT 10:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows 10 both

To Windows 10 Anniversary Update ξεκινά να διατίθεται στους υπολογιστές, ενώ θα ακολουθήσουν και τα smartphones λίγο αργότερα. 

Η διάθεση του Windows 10 Anniversary Update ξεκινά όπως ακριβώς το είχε υποσχεθεί η Microsoft, αλλά θα γίνει σταδιακά σε όλους τους κατόχους υπολογιστών με το νεότερο λειτουργικό της σύστημα, επομένως δεν θα μπορέσουν να κάνουν όλοι μαζί την αναβάθμιση.

Στην αναβαθμισμένη έκδοση των Windows 10, θα υπάρχει το Windows Ink hub, το οποίο αναλαμβάνει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή όσων χρησιμοποιούν ένα stylus για το Windows 10 tablet ή την υβριδική τους συσκευή, ενώ βελτιωμένο θα είναι και το μενού της Έναρξης.

Στο Window 10 Anniversary Update οι χρήστες θα δουν βελτιώσεις στον συγχρονισμό των ειδοποιήσεων, με την Cortana να παίρνει κεντρική θέση στην οθόνη κλειδώματος και τον Edge να αποκτά τη δυνατότητα της χρήσης επεκτάσεων και προσθέτων, όπως όλοι οι μοντέρνοι browsers.

Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft είναι η 1607 και φυσικά διατίθεται δωρεάν από τη Microsoft. Οι κάτοχοι Windows 10 Mobile συσκευών θα χρειαστεί να περιμένουν λίγες εβδομάδες μέχρι να ξεκινήσει να διατίθεται το Anniversary Update για εκείνους, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Microsoft, αλλά για τα smartphones οι αλλαγές που φέρνει το update δεν είναι τόσο πολλές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons