Ξεκινά η διάθεση του Android 7.0 Nougat

by Nikos Kaimakamis • On 23-08-2016 • AT 10:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

android nougat

To Android 7.0 Nougat ξεκινά να διατίθεται στις Nexus συσκευές, ενώ με το Android Beta Program το κοινό θα μπορεί να το κατεβάζει απευθείας. 

Το Android 7.0 Nougat είναι έτοιμο προς την πλήρη διάθεση στο κοινό των developers και σταδιακά η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google θα γίνει διαθέσιμη μέσα από τα κατάλληλα updates στις διάφορες συσκευές. Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο Android Beta Program αρκεί να πάνε στη σχετική σελίδα και να κάνουν δεκτούς τους όρους που θέτει η Google, προκειμένου να μπορέσουν να κατεβάσουν μια από τις pre-release εκδόσεις του Android 7.0 Nougat για δοκιμαστικούς σκοπούς.

Στις Nexus συσκευές το update θα γίνει Over The Air, ως συνήθως, ενώ η διάθεσή του Android 7.0 Nougat θα γίνει σταδιακά, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή. Οι κάτοχοι συσκευών Nexus θα ενημερωθούν με σχετικό μήνυμα για το πότε θα μπορούν να κατεβάσουν το update. Στο Android 7.0 Nougat οι χρήστες θα δουν την ανανεωμένη Dooze λειτουργία, ενώ το πιο σημαντικό νέο που φέρνει το update είναι η λειτουργία πολλών παραθύρων που επιτρέπει σε δύο εφαρμογές να τρέχουν παράλληλα και να εμφανίζονται στην οθόνη.

Σύμφωνα με το Phone Radar, οι άλλες συσκευές εκτός Nexus θα ξεκινήσουν να παίρνουν το Android 7.0 Nougat στο χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2016 έως και τον Ιανουάριο του 2017.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons