«Ξεφορτωθείτε» εύκολα υλικό από το iPhone ή το iPad σας

by George Polyzos • On 19-05-2016 • AT 1:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Corzo_white_updated

Η Lexar ανακοίνωσε το microSD Reader που επιτρέπει τη μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο από την action camera ή το drone για παράδειγμα, στο iPhone ή το iPad ή και το αντίθετο.

Με το Lightning βύσμα του, το MicroSD reader της Lexar κάνει παιχνίδι τη μεταφορά των αγαπημένων σας αρχείων στις iOS συσκευές σας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Επιπλέον με τη μεταφορά μπορείτε να αναπαράγετε βίντεο ή να δείτε φωτογραφίες ενώ είστε στο δρόμο καθώς μπορείτε να έχετε αυτή τη συσκευή μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Με το Lexar microSD reader μπορείτε να αποθηκεύετε περισσότερα αρχεία στην microSD κάρτα και να βρείτε το χώρο που σας λείπει για το υλικό που επιθυμείτε να κρατήσετε στις iOS συσκευές σας.

508_67189_A_microSD_Reader_EMEA

Φτιαγμένο όχι μόνο για την περιπέτεια, το microSD reader της Lexar, ανοίγει έναν εύκολο δρόμο για τη μεταφορά αρχείων από οποιαδήποτε Android ή άλλη συσκευή στο iPhone ή το iPad σας. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να ανταλλάξετε υλικό μεταξύ των iOS συσκευών σας.

Λόγω το μικρού του μεγέθους, μπορείτε να το βάλετε απλά στην τσέπη σας και να φύγετε. Και το Lightning βύσμα του ταιριάζει στα περισσότερα iOS λειτουργικά, προσφέροντας plug-and-play λειτουργία.

Το microSD reader λειτουργεί χρησιμοποιώντας file management που κατεβάζετε δωρεάν από το App Store. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας όταν συνδέεστε με αυτό για να είστε ήσυχοι.

Η συσκευή είναι συμβατή με λειτουργικά συστήματα iOS/7/8/9, Mac OS X+ και είναι σχεδιασμένο για όλες τις κάρτες microSD της Lexar. Υποστηρίζει τα αρχεία ήχου MP3/CAF/ACC/AIF/WAV/AIFF/M4A και τα αρχεία εικόνας AVI/FLV/MP4/MOV/M4V/MKV/MPG/RM/RMVB/WMV.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons