Κράνος St-ΑR Wars ετοιμάζει η Lenovo σε συνεργασία με την Lucasfilms

by Nikos Kaimakamis • On 17-07-2017 • AT 3:26 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Lenovo, σε συνεργασία με την Lucasfilms έδειξαν σε μορφή teaser ένα κράνος AR που σας βάζει μέσα στη δράση του Star Wars. 

To κράνος ενισχυμένης πραγματικότητας της Lenovo θα χρησιμοποιεί το smartphone, μαζί με ειδικό hardware, προκειμένου να μπορεί ο χρήστης να βιώσει την είσοδό του στο σύμπαν του Πολέμου των Άστρων και να νιώσει Jedi για λίγο. Η Lenovo δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία για το hardware και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το κράνος αυτό, αλλά ήδη έχουμε μια ιδέα για το περιεχόμενο στο οποίο θα έχει πρόσβαση ο χρήστης με αυτό.

Έτσι, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Lenovo και της Disney, όποιος φορά το κράνος θα μπορεί να παίζει holochess, δηλαδή σκάκι με ολογράμματα, καθώς και το Jedi Challenges, ένα παιχνίδι με μάχες σε πραγματικό χρόνο στο έδαφος, όπου θα μπορεί ο παίκτης να έχει στο χέρι του ένα φωτόσπαθο και να ζήσει έτσι μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις που υπάρχουν για τους φίλους του Star Wars, να μάχονται με τις δυνάμεις της Σκοτεινής Δύναμης με ένα φωτόσπαθο στο χέρι.

Μένει να μάθουμε περισσότερα για τα πολύ ενδιαφέροντα σχέδια της Lenovo, σε συνεργασία με τη Disney και την Lucasfilms για το κράνος Star Wars.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons