Κουμπιά solid state με απτικό feedback στο νέο Apple Watch

by Nikos Kaimakamis • On 21-06-2018 • AT 10:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To επόμενο Apple Watch αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με κουμπιά solid state, τα οποία θα προσφέρουν απτικό feedback στον κάτοχό του. 

Τα ανανεωμένα κουμπιά του μελλοντικού Apple Watch θα μπορούν να δίνουν μία απτική αίσθηση αντί για το κλασικό πάτημα, ενώ η διαμόρφωση της τοποθέτησής τους στο πλάι της κάσας αναμένεται να παραμείνει η ίδια και στο νέο μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν δύο κουμπιά στο πλάι, μαζί με την ψηφιακή κορώνα, αλλά όλα τα κουμπιά αυτά θα έχουν απτικό feedback για τον χρήστη, όπως συμβαίνει με τις οθόνες των κινητών τηλεφώνων.

Η ελάχιστη δόνηση που θα προσφέρουν τα πλήκτρα του Apple Watch θα δίνουν την επιβεβαίωση στον χρήστη ότι έχουν πατηθεί, εφοδιασμένα με την τεχνολογία Taptic Engine της Apple, την οποία συναντά κανείς σε διάφορα προϊόντα της Apple, όπως είναι τα trackpads των MacBook και MacBook Pro.

Ο λόγος που η Apple προχωρά σε αυτές τις αλλαγές στο επερχόμενο Apple Watch είναι για να βελτιωθεί περαιτέρω η αντοχή του smartwatch στο νερό, ενώ τα κουμπιά αυτά θα καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα ελευθερώσει πολύτιμο χώρο για την μπαταρία του Apple Watch, βελτιώνοντας, παράλληλα, την αυτονομία του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons