Κουμπί Reactions στο Facebook προσεχώς

by Nikos Kaimakamis • On 08-10-2015 • AT 12:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook reactions button

Το Facebook φέρεται να δοκιμάζει το κουμπί Reactions, το οποίο θα είναι ένα βήμα πέρα από το Like, επιτρέποντας την έκφραση περισσότερων συναισθημάτων. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Engadget, αντί για το κλασικό Like, το Facebook δοκιμάζει μία νέα δυνατότητα με το κουμπί Reactions, το οποίο θα περιέχει το Like, αλλά και μία μεγαλύτερη γκάμα συναισθημάτων με την μορφή ενός συμβόλου για κάθε ένα από αυτά. Για παράδειγμα, εάν ένα post στο Facebook μας προκαλεί θυμό, μπορούμε να επιλέξουμε το εικονίδιο του θυμωμένου emoticon από το κουμπί Reactions.

Η λογική του πλέον δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου του πλανήτη είναι να ακολουθήσει την τάση που θέλει όλα τα social media να επιτρέπουν πιο ρεαλιστικές αντιδράσεις σε διάφορες αναρτήσεις, για παράδειγμα το Like στην είδηση ενός θανάτου που δεν ταιριάζει με όσα θέλει να εκφράσει ο χρήστης. Η αρχική λειτουργία του Reactions είναι, όπως θα ήταν αναμενόμενο, άλλωστε, δοκιμαστική σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και αργότερα αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω.

Το Engadget αναφέρει ότι η δοκιμαστική λειτουργία γίνεται στην Ιρλανδία και την Ισπανία ήδη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες σύντομα. Μπορεί, τελικά, να μην έρχεται το Dislike στο Facebook, αλλά με τα Reactions, η αλληλεπίδραση των χρηστών στο Facebook εμπλουτίζεται.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons