Κορυφαία βράβευση για την Dataways ως «Cisco Cloud Partner of the Year»

by George Polyzos • On 09-02-2019 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Με το πολύ σημαντικό βραβείο του «Cloud Partner of the Year» διακρίθηκε η Dataways στο Cisco Partner Awards 2019, σε εκδήλωση που έλαβε μέρος την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στο Εκάλη Club στην Αθήνα.

Στην τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία στελεχών του ICΤ χώρου, το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Ελευθέριος Τσακιρίδης.

Με το διακεκριμένο αυτό βραβείο της Cisco Systems Hellas, η Dataways επιβεβαιώνει την δυναμική πορεία της και την ηγετική θέση που κατέχει στον Ελληνικό χώρο, στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων Τεχνολογίας και Εφαρμογών Πληροφορικής.

Η εταιρία, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της και το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που διαθέτει, έχει καταφέρει να σχεδιάσει και να αναπτύξει ένα σύγχρονο, ασφαλές και δυναμικό περιβάλλον φιλοξενίας υπηρεσιών Cloud (Cyano Cloud), βασισμένο στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Cloud λύσεις της Dataways μπορείτε να βρείτε στο www.dataways.gr. Μπορείτε επίσης να ακολουθείτε τα νέα και τα events της εταιρίας στα κανάλια της στο LinkedIn και στο Facebook.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons