Κοινά παιχνίδια μεταξύ κατόχων PC, Xbox και PS4

by Nikos Kaimakamis • On 15-03-2016 • AT 12:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

forza-motorsport-6-limited-edition-xbox-one

H Microsoft δίνει μία πολυπόθητη δυνατότητα multiplayer μεταξύ PC, Xbox και άλλης πλατφόρμας όπως είναι το PS4. 

H Microsoft δίνει τη δυνατότητα στους developers παιχνιδιών για το Xbox και το PC να επιτρέπουν στο gameplay τους το online παιχνίδι με κατόχους κονσόλας PS4. H αρχή θα γίνει με τον τίτλο Rocket League της Psyonix που θα μπορούν να παίξουν όσοι χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή Windows ή ένα Xbox One.

Αυτό σημαίνει ότι αργότερα θα υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί ένας παίκτης που έχει αγοράσει έναν τίτλο μέσω Steam ή μέσω του PS4 να παίξει συνεργατικά με κάποιον που χρησιμοποιεί Xbox One.

rocket league

Αυτή η δυνατότητα είναι κάτι εντελώς νέο στον κόσμο του gaming και έχει ως στόχο της να επεκτείνει περαιτέρω τις χρήσεις της κονσόλας της Microsoft. To κοινό πλαίσιο gaming μεταξύ ενός Windows 10 υπολογιστή και μιας κονσόλας Xbox One δεν είναι το όριο για την Microsoft που θέλει να εμπλέξει και άλλα μέρη στην διαδικασία του cross platform gaming.

To Rocket League είναι ο πρώτος τίτλος που υποστηρίζει τη νέα δυνατότητα, αλλά αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι στο κοντινό μέλλον. Στο παιχνίδι αυτό οι κάτοχοι Xbox One θα μπορούν να απενεργοποιήσουν εάν το επιθυμούν τη δυνατότητα του cross platform gaming.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons