Κλήσεις σε σταθερά από το Skype for Business

by Nikos Kaimakamis • On 19-03-2015 • AT 12:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Microsoft-Surface-Hub

Οι συνδρομητές του Office 365 έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κλήσεις προς σταθερές τηλεφωνικές γραμμές μέσω του Skype for Business.

To Skype for Business, το οποίο έρχεται να ενοποιήσει το Lync και το Skype, θα προσφέρει στους συνδρομητές του Office 365 την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το χαρακτηριστικό Enterprise  Voice που θα επιτρέπει τόσο τις κλήσεις προς σταθερά, όσο και την δυνατότητα τηλεδιασκέψεων με όλους τους συνεργάτες ενός χρήστη. Πλέον δεν θα είναι ανάγκη να έχει κανείς έναν Lync Server, αλλά ούτε και μια ξεχωριστή γραμμή PTSN.

H Microsoft βρίσκεται σε συνεργασία με τις AT&T, Vodafone και Verizon, ενώ από το καλοκαίρι του 2015 και έπειτα θα υπάρχει και ένα preview για το Skype for Business και τις κλήσεις προς σταθερές γραμμές. Παράλληλα, το Skype for Business θα υποστηρίζει και το Skype Rooms, δηλαδή virtual χώρους στους οποίους θα μπορεί κανείς να κάνει meetings μεταξύ απομακρυσμένων χρηστών.

Σε αυτό το πλαίσιο και στο σχετικό βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα από την Microsoft παρουσιάζονται όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Skype for Business, μαζί με το ότι το Surface Hub, η διαδραστική οθόνη της Microsoft, υποστηρίζει πλήρως όλες τις νέες λειτουργίες και μπορεί να ενσωματωθεί στην σύγχρονη εργασιακή καθημερινότητα. Είναι, μάλλον, περιττό να αναφερθεί ότι όλα τα νέα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα στα Windows 10.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons