Κλήσεις μέσω Wi-Fi από την Verizon

by Nikos Kaimakamis • On 07-12-2015 • AT 12:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile Newsroom

wifi_hotspot_01

H Verizon ανακοίνωσε ότι θα δώσει σε επιλεγμένα smartphones της Samsung και στα iPhones τη δυνατότητα των κλήσεων μέσω Wi-Fi. 

Αυτό εκτιμάται ότι θα γίνει στις αρχές του επόμενου έτους από την Verizon Wireless, αρχής γενομένης από τα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα iPhone, ή κάποια από τα άλλα μοντέλα της Samsung. Οι Android χρήστες θα πρέπει να ενεργοποιήσουν το Advanced Calling από τις ρυθμίσεις τους και έπειτα να εγκαταστήσουν τις τελευταίες αναβαθμίσεις του λογισμικού.

Οι κλήσεις μέσω Wi-Fi είναι ένα στοιχείο που βρίσκει μεγάλη εφαρμογή σε όσους δεν έχουν καλό σήμα σε κάποιο σημείο, αλλά υπάρχει πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να έχουν τηλεπικοινωνιακή κάλυψη, χωρίς προβλήματα. Η Verizon Wireless εκτός από τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων μέσω δικτύου Wi-Fi προσφέρει και το VoLTE HD Voice για καλύτερη ποιότητα τηλεφωνικών επικοινωνιών μέσα από το κλασικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Τη δυνατότητα κλήσεων μέσω Wi-Fi την προσφέρουν εκτός από την Verizon Wireless και οι Sprint και T-Mobile στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε μία ανάλογη υπηρεσία να κάνει την εμφάνισή της και στα δίκτυα των ελληνικών παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons