Κλήσεις μέσω WhatsApp στο iOS

by Nikos Kaimakamis • On 22-04-2015 • AT 11:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

whatsapp-acquired-by-facebook

To WhatsApp φαίνεται πως θέλει να τα βάλει με το Viber και λανσάρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων σε συσκευές με λειτουργικό iOS. 

Το update θα είναι σταδιακά διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές με iOS, τις προσεχείς εβδομάδες. Πρόκειται για την έκδοση WhatsApp 2.12.1, η οποία συνεργάζεται άριστα με το λειτουργικό σύστημα iOS 8. Επιτρέπει τον διαμοιρασμό φωτογραφιών, βίντεο, links, ενώ υπάρχει και ένα quick camera πλήκτρο που επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών και βίντεο, με δυνατότητα μίας μικρής επεξεργασίας πριν από την αποστολή. Ο χρήστης της mobile εφαρμογής του WhatsApp θα μπορεί να επιλέγει ένα camera roll, βίντεο και φωτογραφίες.

Η νέα εφαρμογή του WhatsApp θέτει ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού στον χώρο των αντίστοιχων εφαρμογών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και επικοινωνίας, όπως είναι το Skype, το Viber και άλλες προτάσεις. Εκτιμάται ότι η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων μέσα από τα κανάλια που προσφέρει το Internet σε εφαρμογές όπως το WhatsApp θα δώσει πολλές νέες δυνατότητες σε όσους συνδέονται είτε στο mobile Internet, είτε σε κάποιο Wi-Fi Hotspot με την φορητή τους συσκευή.

Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το πεδίο ανταγωνισμού σε αυτή την κατηγορία, μετά την είσοδο του WhatsApp στο πεδίο των τηλεφωνικών κλήσεων μέσα από το interface για τις συσκευές iOS.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons