Κλήσεις με το Hey Siri στο iOS 8.3

by Nikos Kaimakamis • On 26-03-2015 • AT 1:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Siri-Icon-2

Ένα από τα νέα στοιχεία που θα περιλαμβάνει το iOS 8.3, θα είναι και η δυνατότητα η κλήση με ανοιχτή ακρόαση όταν κανείς λέει τη φράση Hey Siri. 

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί κανείς να κάνει μία κλήση σε μια επαφή του καταλόγου του χρησιμοποιώντας την Siri και την λειτουργία της ανοιχτής ακρόασης. Έτσι, εάν κάποιος πει τη φράση “Hey Siri, Call Nikos Kaimakamis on speakerphone”, θα πραγματοποιηθεί αυτομάτως μία κλήση στην επαφή αυτή, σε ανοιχτή ακρόαση.

Αυτή η λειτουργία έχει εμφανή χρησιμότητα σε όσους ασχολούνται με κάτι άλλο σε μια δεδομένη χρονική στιγμή και δεν θέλουν να έχουν στα χέρια τους το κινητό τους τηλέφωνο. Από την άλλη μεριά, το iOS 8.3, εκτός από τις εμπλουτισμένες δυνατότητες της ψηφιακής βοηθού Siri, θα δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να συνδέουν το iPhone ή το iPad με το CarPlay στο αυτοκίνητό τους.

Παράλληλα, θα υποστηρίζονται τα emoji, θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου σε Google accounts με τη χρήση του two factor authentication, ενώ, σύμφωνα με το PhoneArena,  η νέα online μουσική υπηρεσία της Apple αναμένεται να είναι διαθέσιμη στο iOS 8.4.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα ξεκινήσει η επίσημη διάθεση του iOS 8.3 με όλα τα νέα χαρακτηριστικά, αλλά το σίγουρο είναι ότι όσο αναβαθμίζεται το λειτουργικό σύστημα της Apple, τόσο πιο έξυπνη και ικανή θα γίνεται η Siri.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons