Το kke.gr δεν έχει νέο site

by Stefanos Kofopoulos • On 03-09-2007 • AT 8:09 pm • 26 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

kke.gr

Κάποιοι ίσως θυμούνται την απάντηση που έδωσε η Αλέκα Παπαρήγα στο ερώτημα μου σχετικά με την επικοινωνιακή πολιτκή του ΚΚΕ και την εμφάνιση του site. Η γενική γραμματέας υποσχέθηκε ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις, πράγμα που έγινε με ένα πολύ περίεργο τρόπο.

Η άθλια εμφάνιση του παλιού kke.gr αντικαταστάθηκε προσωρινά από ένα νέο περισσότερο λειτουργικό και όμορφο layout που δυστυχώς όμως δεν ανταποκρίνεται στην εποχή και είναι bloated με πολύ μικρά κομμάτια πληροφορίας παντού. Η χρηστικότητα βελτιώθηκε αλλά παραμένει σε μέτρια επίπεδα με την ενότητα “Φυλλάδια” στο αριστερό sidebar να βγάζει κυριολεκτικά μάτια με το μικρό μέγεθος γραμματοσειράς.

Το νέο layout έχει τίτλο Εκλογές 2007 και αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι από το site του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας προσφέροντας RSS feed για τις RSS ανακοινώσεις και RSS δραστηριότητες που όμως δεν λειτουργούν αυτή την στιγμή. Σωστή η παρατήρηση από το politikoblog για την αδυναμία συμόρφωσης με τα web standards, αυτό όμως είναι κάτι που το έχω παρουσιάσει πριν καιρό για όλα τα sites των κομμάτων.

Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι το link Επισκεφθείτε την Κεντρική ιστοσελίδα του Κόμματος στο αριστερό sidebar που μεταφέρει τον χρήστη στην Κεντρική ιστοσελίδα του Κόμματος και όχι στο redirect που γίνεται στην Αρχική σελίδα του Εκλογές 2007. Απαράδεκτο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

26 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ίσως είναι μία ακόμα απόδειξη του γενικού φαινομένου τα αριστερά ρεύματα να είναι μονίμως “τσακωμένα” με την έννοια “καλαίσθητη εμφάνιση”..

 2. Ρε παιδιά, το ένοιαξε τώρα το KKE και το κάθε κόμμα γενικότερα αν έχει ή όχι καλή σελίδα στο Net! Λες και αν δεν έχει καλή σελίδα δε θα το ψηφίσουν αυτοί που το ψηφίζουν ή κάποιος θα αποφασίσει στην Ελλάδα ποιο κόμμα θα ψηφίσει από τη σελίδα στο Net! Τελείως ασήμαντο πράγμα θεωρείται από τα κόμματα αυτό το θέμα!

 3. Έλα ντε τί πράμα είναι αυτό;! Εντελώς άτοπα σχόλια. Λες και κάτι τρέχει στα γύφτικα που δεν είναι web 2.0 compliant το website ενός κόμματος. Δείξτε μου ένα site οποιουδήποτε κόμματος που είναι web 2.0 compiant και θα πάω πάσο.
  Για μένα αυτά τα σχόλια είναι υπερβολές!

  Υ.Γ. Όχι ότι θεωρώ το site “όμορφο”, αλλά τουλάχιστον είναι υπερ-πληροφοριακό! Βέβαια ένα joomla θα ήταν καλύτερο! ;-)

  @Leo: Ένώ κάτι φασιστάκια σαν και σένα, ξέρουν ότι το μαύρο είναι διαχρονικό χρώμα (all time classic) – Χήτες, Μελανοχίτωνες, SS, κλπ.! Άι σιχτίρια!

 4. Titanas…γιατί έχεις κολλήσει τόσο με αυτό το θέμα; Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω το νόημα.

  Συμφωνώ με τον Νικόλα..

 5. Δεν έχω κολλήσει με το θέμα. Κάποιος πριν μέρες άφησε σχόλιο για το νέο site και σκέφτηκα να το δω και να γράψω για αυτό.

  Έχει να κάνει με τον τρόπο που επικοινωνεί το ΚΚΕ τον λόγο του όχι με αυτά που υποστηρίζει.

 6. Ρε παιδια αντι να κοιτάμε τι λένε -ο καθένας από αυτούς εννοώ, δεν μιλάω για κάποιον συγεκριμένα- κοιτάμε ΠΩΣ το λένε.. και εκει είναι πιστεύω που χάνουμε το παιχνίδι και έχουν γίνει τα πράγματα όπως έχουν γίνει..

 7. @ Νικόλας: φίλε μου όποιος δεν είναι αριστερός, δεν είναι κατ’ ανάγκη φασίστας. Υπάρχει χάσμα ανάμεσα σ’αυτά τα δύο, το οποίο μάλλον αδυνατείς να συλλάβεις νοητικά και νοηματικά. Είναι πασίδηλο ότι οι αριστεροί είστε άτομα με πολύ άσχημη αισθητική, μη με κάνεις τώρα να πιστέψω ότι έχετε και χαμηλό IQ.

 8. @ Nikos: συμφωνώ, αλλά κάποιοι σ’αυτή τη χώρα λένε τι θα κάνουν ενώ κάποιοι άλλοι λένε τι δεν κάνουν καλά οι άλλοι και όχι τι θα κάνουν αυτοί. Και αυτό είναι φυσικό, γιατί αν πουν αυτά που πραγματικά θέλουν, π.χ. να διαχωρίσουν την Εκκλησία από το Κράτος (άσχετα αν είναι σωστό αυτό ή όχι) και να μας βγάλουν από την Ε.Ε., τότε δε θα πάρουν ούτε αυτό το χαμηλό ποσοστό που μόνιμα και παραδοσιακά πλέον παίρνουν.

 9. @Titanas
  Κράτα την οργή σου για άλλα πράγματα, πιο σημαντικά. Το κείμενο είναι σαν να έπιασες δημοσιογραφικό λαβράκι, με μια άχρηστη παρατήρηση λες και ξεσκέπασες ολόκληρη συνομοσία κατά του Ελληνικού λαού.Διότι κανείς δεν είπε από το ΚΚΕ ότι έφτιαξαν καινούργιο site, ή ότι υλοποίησαν κάποια δέσμευση.
  Απλά είναι μια αλλαγή στην αρχική σελίδα για λόγους εξυπηρέτησης της ενημέρωσης των πολιτών. Και μην ξεχνάμε πως είμαστε σε περίοδο εκλογών, και ο χρόνος και το χρήμα δεν περισσεύουν.

 10. @Red Garland: Δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν έπιασα κανένα λαβράκι. Ήταν συνέχεια του σχολιασμού μου για την επικοινωνία που έχει επιλέξει το ΚΚΕ και παράλληλα σχόλιο μέσω post στο politikoblog.

 11. Ναι, ζούμε στην εποχή των επικοινωνιακών τρικ. Εχει περισσότερο σημασία πώς λες κάτι και όχι τι λες επί της ουσίας. Περισσότερη σημασία το περιτύλιγμα από το περιεχόμενο. Αυτό σαν γενική άποψη. Κατά τα άλλα κατανοώ το “κόλλημα” του Τιτάνα με τα του web. Μάλιστα θα έλεγα πως μου μοιάζει σαν να τον τσαντίζει που ένα κόμμα που έχει να πει ουσιαστικά πράγματα δεν τα “πλασάρει” σωστά. Μοιάζει να τον “πονάει” που αυτός ο χώρος δεν τον βγάζει “ασπροπρόσωπο” σε αυτό το πεδίο. Βρε μπας και κάπου στο βάθος η καρδιά του Τιτάνα είναι πιο “κόκκινη” κι από κόκκινη;

 12. Και πιο σοβαρά: Η γυναίκα του καίσαρα καλά είναι και να φαίνεται να είναι τίμια… Εννοώ πως καλά θα ήταν το ΚΚΕ να είναι πρωτοπορία όπως ήταν κάποτε ο κομμουνισμός, αλλά Τιτάνα μου και όλοι οι υπόλοιποι: Ολες οι ιδεολογίες πια είναι ουραγοί όσων συμβαίνουν. Εσείς οι νέοι τι κάνετε; Σε ποιες συλλογικότητες ζυμώνετε το νέο; Εμείς γεράσαμε. Είμασταν η ηλίθια χαμένη γενιά της χούντας. Εσείς γιατί δεν κάνετε κάτι; Γιατί μένετε στα παλιά ακόμα γαμώ το! Αμα σε κόφτει τόσο ορέ Τιτάνα για την εμφάνιση της σελίδας του ΚΚΕ πήγαινε και κάνε κόκκινα μεροκάματα να τη φτιάξεις… Αμ δε! θα μου πεις…

 13. Πάντως το site είναι ανανεωμένο. Έχει λινκ προς τη παλιότερη σελίδα αλλά έχουν τα επίκαιρα στη νέα. Τα feed λειτουργούν αν τα κάνεις paste στο reader σου απευθείας. Το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και το Υπ.Εξ. Λειτουργούν μέσω reader αλλά όχι κάνοντας απλώς κλικ στο feed. Όσο για το validation είναι σημαντικό. Πρόσφατα έκραζα την ΕΣΟ γιατί ένα site για την ενημέρωση σε ένα τουρνουά δε λειτουργούσε σε firefox, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω τα αποτελέσματα για όλες τις κατηγορίες. Αν ήταν validated το site θα λειτουργούσε και σε firefox…
  Επίσης αυτοί που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για να ψηφίσουν και όχι αυτοί που ψηφίζουν σαν οπαδοί και πρόβατα ενδιαφέρονται για ένα καλύτερο site.

 14. @karpidis: Αυτό που βλέπεις στο kke.gr δεν είναι νέο site του kke.gr αλλά ένα δημιούργημα για τις εκλογές.

 15. @Leo: “Είναι πασίδηλο ότι οι αριστεροί είστε άτομα με πολύ άσχημη αισθητική” … ότι πείς ανεγκέφαλε!

 16. Διάβασα λίγο, αργά βέβαια, τα σχόλια και την επικοινωνία σας για το site το ΚΚΕ και εξοργίστηκα . Φαντάζομαι οι ίδιοι εσείς σε μια άλλη περίπτωση θα διαμαρτύρεστε για την επικοινωνιακή τακτικη των “πολιτικών” τύπου Καιλή , Τσίπρα κλπ. Οτι δηλαδή μας θεωρούν θύματα του φαίνεσθε και του περιτυλίγματος για να μας πουλήσουν κάτι τόσο απεχθές και βρώμικο όσο η πολιτική και τα έργα χρόνων, των άλλων παλαιώτερων συναδέλφων τους, που η αισθητική τους και το promotion τους δεν πουλάει πλεον.
  Σίγουρα το site του ΚΚΕ έχει προβλήματα και κάθε κριτική περί αισθητικής και λειτουργικότητας μπορεί να έχει ισχυρή βάση. ΟΜΩΣ….
  μήπως χάνουμε το κύριο?
  Και εν πάση περιπτώση καλό είναι να γνωρίζουν όλοι ότι το site και κάθε άλλη δραστηριότητα του ΚΚΕ είναι εθελοντική προσφορά των μελών και οπαδών του , μακριά από επικοινωνιολόγους , image makers και ατζέντηδες.
  ‘Οποιος έχει δε κάτι να προτείνει η πρότασή του θα είναι φαντάζομαι καλοδεχούμενη.

 17. @Chrisvet: Τί ακριβώς σε εξοργίζει; Το γεγονός ότι το site του ΚΚΕ έχει τα χάλια του; Το γεγονός ότι είναι τόσο άσχημα δομημένο που η αναζήτηση πληροφορίας είναι άθλος; Τα περι εθελοντισμού δεν τα λαμβάνω καν ως σοβαρή απάντηση. Μην μου πεις ότι το ΚΚΕ δεν έχει να δώσει 3-5 χιλιάρικα σε κάποιον για να φτιάξει το site, να στήσει μερικά blogs κλπ;

  Όσο για τα σχόλια σου περί Καϊλή και λοιπών δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ασχοληθούμε με άλλους όταν το πρόβλημα είναι το ΚΚΕ; Γιατί να πρέπει να πάμε στο άλλο άκρο;

  Την επόμενη φορά που θα προσεγγίσεις μια κοπέλα να είσαι άπλυτος και ιδρωμένος αλλά αυτά που θα πεις να έχουν αξία. Ακόμα καλύτερα, την επόμενη φορά που θα αγοράσεις οδοντόκρεμα να προτιμήσεις αυτή που ξέρεις ότι είναι καλή αλλά έχει στο κουτί φωτογραφία με χαλασμένα δόντια.

 18. @Chrisvet σιγά μη καταλάβει ο titanas τι του λες …

 19. @kafros: Φυσικά πως να καταλάβω εγώ… ποιος είμαι άλλωστε. Άσε που δεν κόβω κάν βόλτες στον Περισσό

 20. Titana. Μάλλον διάβασες επιλεκτικά ή λίγο βιαστικά αυτό που έγραψα.
  ΣΑΦΩΣ και το υπογραμίζω , και υπάρχει ζήτημα με το site και άλλες μορφές επικοινωνίας του ΚΚΕ. Γενικότερα το όλο promotion του κόμματος ακολουθεί το καινούργιο σε μορφή με καθυστέρηση.
  Επιμένω όμως ότι αυτό δεν είναι το ΚΥΡΙΟ. Βέβαια δεν είναι και σε αντίθεση με ό,τι κάποιος θα θεωρούσε κύριο. Αρα μπορούνε και τα δύο να υλοποιούνται παράληλα. Και η μορφή και το περιεχόμενο.
  Προσοχή ομως. Συνήθως και αυτή είναι η επιστημη της διαφήμισης,το περιτύλιγμα και η φόρμα της μορφης όταν αξιοποιείται και καλλιεργείται ιδιαιτέρως και επί τούτου αποσκοπεί στο να πλασάρει κάτι που παρασάγκας απέχει από το φαινότυπο .Κατά κανόνα στην πολιτική η λογική και η χρηματοδότηση λογής επικοινωνιακών ειδικών αποσκοπεί στην αναστροφή της πραγματικότητας. Το περιεχόμενο έρχεται σε δεύτερη μοίρα ή υποκρύπτεται. Παράδειγμα…. θα δείτε το επόμενο διάστημα την γνωστή Αμερικάνικη συνταγή στο πολιτικό promotion. Οικογενειακές φωτογραφίες επιτυχημένου οικογενειάρχη πολιτικού που παραπέμπει συνειρμικά το μυαλό του μέσου καταναλωτή του πολιτικού προιόντος σε έννοιες όπως ,ασφάλεια , παραδοσιακές αξίες , θρησκεία , κοινωνικό κράτος.
  Παρόλο που αυτός ο πολιτικός (και αυτό δεν αναιρρείται από το τυπικό μύνημα της φωτογραφίας) μπορεί να έχει συμμετάσχει σε πολιτικές πολέμου , να έχει συμμετοχή σε ξεπούλημα κοινωνικής περιουσίας , να έχει εφαρμόσει πολιτική μείωσης κοινωνικών δαπανών κλπ.Και όλα αυτά στο όνομα της ασφάλειας της κοινωνίας που προωθεί το μήνυμα της φωτογραφίας.
  Από την άλλη το παράδειγμά σου με την οδοντόβουρτσα είναι συνδικαλιστικό άρα άχρηστο σε μία συζήτηση που θέλει να καταλήξει κάπου.
  Οσο για τον Περισσό σου θυμίζω ότι δεν είναι Ρηγίλης , ή Χ. Τρικούπη , ή Κουμουνδούρου για να είναι προσφιλής προορισμός. Είναι σκληρός ο δρόμος για τον Περισσό και όσοι τον επιλέξανε αξίζουν σεβασμό εάν όχι αποδοχή.

 21. @Chrisvet: Το ΚΚΕ έχει ένα μεγάλο πρόβλημα πέρα από την ανικανότητα να επικοινωνήσει επιτυχημένα τις ιδέες του. Ασχολείται πάντα με τους άλλους και όχι με τον αυτό του. Είναι τραγικό. Καλό το παράδειγμα με την οικογενειακή φωτογραφία αλλά δεν με ενδιαφέρει. Τι σχέση έχει με το ΚΚΕ? Αν συγκρίνεις τον εαυτό σου με την οικογενεια του διπλανού που κακοποιείται από τον πατέρα και εσύ λες “α cool στο σπίτι μου δεν πέφτει ξύλο, καλά είμαστε” είναι λάθος η σύγκριση.

  Επιπλέον, αν όλοι αναγνωρίζουν ότι το site του ΚΚΕ έχει αισθητικό και χρηστικό πρόβλημα, αν όλοι αναγνωρίζουν ότι η επικοινωνία του ΚΚΕ δεν είναι καλή γιατί δεν κάνουν κάτι να βελτιωθεί και καταλήγουν να λένε πάντα το κλισέ “το περιεχόμενο μετράει”; Αυτό κάτι σημαίνει!

 22. Σημαίνει απλά ότι οι προτεραιότητες της καθημερινής δουλειάς και αυτή η ρημάδα η αναγκαιότητα του political corect που σε αναγκάζει να ζυγίζεις και να φιλτράρεις δύο φορές καθετί , φέρνουν πάντα σε δεύτερη και δυστυχώς τρίτη θέση την μορφή σε ότι κάνεις. Οταν πρέπει να παίξεις εκ των πραγμάτων ένα ρόλο πολύ απαιτητικο και κατά την γνώμη μου ιστορικό σε εποχές αποστράτευσης , οι υποκειμενικές σου προυποθέσεις μπορεί να είναι πολύ πίσω από τις απαιτήσεις της πάλης. Εκεί είναι που για να μην κάνεις σκόντο στο “κύριο” ιεραρχείς τις προτεραιότητες.
  Political corect….. ιστορικής έκτασης αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της κομμουνιστικής αριστεράς έχουν γίνει με θέμα την χρήση ή όχι επαγγελματιων στην πολιτική δράση. Από επαγγελματικά στελέχη , μέχρι επαγγελματίες επικοινωνιολόγους , γραφίστες και επί πληρωμή επιστήμονες για τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις.Προσωπικά είμαι ενάντια σε αυτούς τους “επαγγελματίες”.Το κίνημα έχει υποφέρει αρκετά από ριψάσπιδες με “επιστημονική” ΚΑΙ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ” εγκυρότητα. Προτιμώ να κάνει το επαναστατικό υποκείμενο ότι μπορεί και όπως το καταλαβαίνει με ατέλειες και λανθασμένες ιεραρχήσεις. Αυτά είναι η εμπειρία μου από 2 χρόνια στον Συνασπισμό από όπου έφυγα τρέχοντας βλέποντας αυτό που συζητάμε. Την μορφή να προσπερνά το περιεχόμενο γιατί έτσι οι επαγγελματίες του Συν κουκούλωναν εσωτερικές αντιθέσεις ως προς το περιεχόμενο, ή και την έλλειψη διαφορετικού περιεχομένου από την σοσιαλδημοκρατία του ΠΑΣΟΚ.
  Η συζήτηση βέβαια που γίνεται από πλευράς μου δεν σημαίνει ότι τελικά ας μείνει το site έτσι, καλό ειναι.Μακάρι να αλλάξει. Αλλά και εάν δεν αλλάξει δεν θα επιρρεάσει την κρίση μου.

 23. @Chrisvet: Οι κανόνες της Μονόπολης είναι συγκεκριμένοι και παίζεις με αυτούς εκτός και αν μπορείς να του αλλάξεις, κάτι που δεν νομίζω να κάνει το ΚΚΕ.

  Όσο για το site δεν είναι μόνο η εμφάνιση χάλια. Είναι εξαιρετικά δύσχρηστο κάτι που καθιστά την αναζήτηση και προβολή πληροφορίας απλά όνειρο.

  Όσο για το επιχείρημα “Αλλά και εάν δεν αλλάξει δεν θα επιρρεάσει την κρίση μου.” πρέπει να το σκεφτείς διπλά γιατί μόνο με νέους ψηφοφόρους ανεβαίνουν τα ποσοστά.

 24. Και οι νέοι ψηφοφόροι διαμορφώνουνε άποψη (όσους του απασχολεί βέβαια αυτό) μέσα από πολύ πιό σύνθετα κανάλια. Εάν σε αυτή την διαδικασία δεν μάθουν να αξιολογούν την μαζική δράση, ή δεν αποδεχτούν την υποχρέωσή τους για συλλογική πάλη , η ψήφος τους στο ΚΚΕ δεν θα πιάσει τόπο.
  Δες τα σπέρματα αλλαγής στην κυρίαρχη λογική του καναπέ…. Κινητοποιήσεις των φοιτητών, κινητοποίηση πολιτών για τα δάση , μαζικότερες απεργίες κλπ.Εάν αυτό δεν γενικευτεί και δεν βάλει βαθύτερους στόχους για δομικές αλλαγές, ούτε η ξερή ψήφος στο ΚΚΕ θα έχει νόημα ούτε και θα έρθει αυτή η ψήφος στο κόμμα εάν δεν υπάρξουν αγώνες που θα ριζοσπαστικοποιήσουν την νεανική συνείδηση. Η φόρμα της προπαγάνδας απλά βοηθά σε αυτό, γι¨αυτό και είναι αναγκαίο να προσεχθεί, δεν την προσδιορίζει όμως.

  Παρεπιπτώντος επειδή ταιριάζει εδώ να το αναφέρω. Διάβασα την προτροπή σου σε όλους να βάλουν ένα φυτό στο μπαλκόνι τους σαν συνεισφορά στο περιβάλλον.
  Εγώ θα πρότεινα σε εσάς που χειρίζεστε τι διαδίκτυο αποτελεσματικά να κυκλοφορήσετε ψήφισμα που να αναφέρει ΡΗΤΑ τα παρακάτω…..
  Να μην αναθεωρηθεί το αρθρο 24 του συντάγματος για τα δάση.
  Να αποσυρθούνε ως αντισυνταγματικοί οι νόμοι και οι αποφάσεις νομαρχιών , δήμων , πολεοδομιών που αποχαρακτηρίζουν καμένες εκτάσεις από το 1974 εως σήμερα.
  Με αναδάσωση να αποκατασταθεί η δασοκάλυψη της Αττικής στο επίπεδο του 1974 και ΟΧΙ συνυπολογίζοντας το αστικό πράσινο.
  (σημ. το αστικό πράσινο δεν αποκαθιστά την οικολογική ισορροποία της πανίδας, του υδροφόρου ορίζοντα και των φερτών υλικών)
  Να εφαρμοστεί η πολεοδομική διάταξη για το αιγιαλό με κατεδαφίσεις. Να μπει ο λαός της περιοχής μπροστά από τις μπουλντόζες απαιτώντας ελεύθερες ακτές.
  Να επιστρέψει η δασοπυρόσβεση στα δασαρχεία και τις δασικές υπηρεσίες.
  Να αλλάξει το δόγμα της δασοπυρόσβεσης σύμφωνα με την θέση των φορέων των δασολόγων.(αντι-πυρ , επίγειες δυνάμεις, αντιπυρικές ζώνες , λιγότερα εναέρια μέσα κλπ)
  Να στελεχωθούνε οι δασικές υπηρεσίες με μόνιμους δασοπυρσβέστες για καθαρισμό των δασών την χειμερινή περίοδο.
  Οι αναδασώσεις να γίνουν από επαγγελματίες και όχι από εθελοντες άσχετων συλλόγων και φορέων που προκαλούν τεράστια ζημιά στο οικοσύστημα με πολύ χαμηλά ποσοστά επιτυχίας στα νεαρά δενδρύλια.
  Να απαγορευθεί το κυνήγι στην περιοχή του Γράμμου και την Εύβοια και όχι μόνο όπου πήγε η τηλεόραση, όπου η καταστροφή είναι τεράστια.(επισκέπτομαι τον ορεινό όγκο του Γράμμου τα τελευταία χρόνια ορειβατικά και σε πληροφορώ ότι υγρά δάση με φυλλοβόλα και όχι κονωφόρα, που δεν κάηκαν από τις εμπρηστικές βόμβες Napalm το 1948 φέτος καταστράφηκαν από συστηματικές πυρκαγιές. Στην περιοχή του Πευκου καστοριάς Αυστριακή εταιρεία χιονοδρομικών εγκαταστάσεων ενδιαφέρεται να στήσει χιονοδρομικό κέντρο νότια της Γράμμουστας κάτω απο την Κιάφα και το ύψωμα 2520.Μην εκπλαγούμε δε εάν βρούνε συμμέτοχους στα σχέδιά τους και κάποιους δημάρχους της περιοχής )
  Η αποκατάσταση των καμένων περιοχών να γίνει από το κράτος και τις Νομαρχίες και όχι με την μέθοδο της αυτοχρηματοδότησης.(χθες ανακοινώθηκε ότι η αποκατάσταση της παραλίας της Ζαχαρως θα γίνει με έργα “ανάπλασης” και “αξιοποίησης”από ιδιώτική εταιρεία με την μέθοδο της σύμπραξης. Τώρα αρχίζει να φαίνεται ποιός κερδίζει από την καταστροφή και τι εννοούν αποκατάσταση)

  Συγνωμη που κουράζω αλλα τα έχω πάρει.

 25. Τελικα αποδειχτηκε το το νεο σαιτ το ΚΚΕ δεν ηταν μονο για τις εκλογες …

 26. Φίλοι μου, θα μπορούσε το ΚΚΕ να έιχε αισθητικά καλύτερο site? θα μπορούσε!Όμως πρέπει να παραδεχθούμε ότι έχει κάνει σοβαρά βήματα και σε αυτό τον τομέα. Εκείνο όμως που πρέπει να μας προβληματίζει όλους είναι ότι το ΚΚΕ 90 χρόνια τώρα μένει σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων και της νεολαίας. Αγωνίζεται σε δύσκολες συνθήκες για παναθρώπινες αξίες και ιδανικά και δεν βάζει σε αυτό νερό στο κρασί του. Τι αξία έχουν για κάποιους από εσάς αυτά. Σκευτείτε ότι σας τα λέει ένας πρώην αντικομμουνιστής και νυν κομμουνιστής και οπαδός του ΚΚΕ

Top

Show Buttons
Hide Buttons