Γατάκι USB – HUB

by Stefanos Kofopoulos • On 03-12-2008 • AT 6:40 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Kitty USB Hub

Οι Κινέζοι ως πρωτοπόροι στην κατασκευή gadgets, μας δείχνουν τα φιλικά τους αισθήματα για τα ζωάκια. Αυτό το όμορφο USB – HUB γατάκι, που κυκλοφορεί σε πορτοκαλί χρώμα, δεν αφήνει τρίχες σε όλο το σπίτι και το μόνο που κάνει είναι να σας προσφέρει 4 επιπλέον θύρες (τρεις στην πλάτη και μια στο κεφάλι) για συνδέσετε πάνω του τις περιφερειακές σας συσκευές. Είναι συμβατό με Windows XP/2000/ME/98SE και έχει αρκετά πρακτικό μέγεθος έτσι ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο πάνω στο γραφείο σας. Οι ενδιαφερόμενοι ας ρίξουν μια ματιά στο Alibaba.

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε
από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι κινέζοι καλύτερα να τα αφήσουν αυτά και να ασχοληθούν με άλλα θέματα κ μ$^&κιες που κάνουν όπως η νέα μόδα που βάζουν μικρά γατάκια μέσα σε βάζα (αφού πρώτα τους δώσουν κάτι που παραλύει τους μύες) και “μεγαλώνουν” εκεί μέσα και τελικά παίρνουν το σχήμα του βάζου…

  2. – Πολύ όμορφη ιδέα. Συγνώμη για την κακία αλλά δεν το περίμενα από τους Κινέζους, συνήθως με το design δεν τα πάνε πολύ καλά :-) Καμία πραγματική φωτογραφία του προιόντος έχουμε; Η παραπάνω είναι render αν δεν κάνω λάθος.
    – Νόμιζα ότι είναι πλέον δεδομένο πως το Bonsai Kitten ήταν απλά μία φάρσα :-/ http://en.wikipedia.org/wiki/Bonsai_Kitten

  3. Βρε παιδιά έλεος με αυτή τη βλακεία με τις γάτες σε …βάζα! Σκεφθείτε και λίγο λογικά και θα καταλάβετε χωρίς ιδιαίτερς επιστημονικές γνώσεις πως η όλη ιστορία είναι μια μπούρδα!

    :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons