Κινούμενες εικόνες προφίλ στο Facebook

by Nikos Kaimakamis • On 02-10-2015 • AT 10:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Facebook-Animated-Profile-Pic-2

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό ανακοίνωσε το Facebook, με τη δυνατότητα προσθήκης κινούμενων εικόνων προφίλ διάρκειας 7 δευτερολέπτων.

Το Facebook ονομάζει το νέο χαρακτηριστικό του profile videos, αλλά στην ουσία πρόκειται για μία μικρής διάρκειας κινούμενη εικόνα που θα μπορεί κανείς να προσθέτει ως εικόνα προφίλ, με σκοπό να δώσει μία διαφορετική αισθητική στον τρόπο με τον οποίο απεικονίζεται στα social media.

H δυνατότητα αυτή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλους, αλλά στους συμμετέχοντες σε ένα πρόγραμμα closed beta, στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι δοκιμές γίνονται για τους iPhone χρήστες αρχικά. Αργότερα, θα ακολουθήσει η διάθεση της δυνατότητας αυτής και σε άλλες χώρες, αλλά το Facebook δεν έδωσε στην δημοσιότητα ένα χρονοδιάγραμμα με βάση το οποίο θα γίνει αυτό στο κοντινό μέλλον.

Η κινούμενη εικόνα θα μπορεί να εμφανιστεί και να γίνει η αναπαραγωγή της μόνο μέσα από το Profile Page στο Facebook ενός χρήστη, ενώ το εικονίδιο που θα εμφανίζεται στο news feed και αλλού στο Facebook θα είναι ένα καρέ από την κινούμενη εικόνα που θα επιλέγει ο χρήστης.

Εάν υπάρχει ήχος, αυτός θα ακούγεται μόνο όταν επιλέξει να δει κανείς την κινούμενη εικόνα κάποιου σε πλήρη οθόνη. Η δημιουργία της εικόνας θα γίνεται από την επιλογή Take a new profile video που θα υπάρχει στο μενού της εικόνας του προφίλ στο Facebook.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons