Κινητά με μνήμη RAM 6GB από την Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 09-09-2015 • AT 10:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-renders-Galaxy-Note-5-S6-edge-plus

H Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει smartphones με μνήμη RAM που θα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 6 GB, τα οποία θα είναι πιο γρήγορα από τα chips των 4 GB. 

Αναλυτικότερα, η Samsung εργάζεται πάνω σε LPDDR4 RAM chips των 12 Gigabit, το οποίο προσφέρει κατά 30% μεγαλύτερη ταχύτητα από το chip των 8 Gigabit που χρησιμοποιείται στα chips μνήμης των 4 GB, καθώς και κατά 20% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στο σύστημα.

Μέχρι σήμερα, η πιο εξελιγμένη μνήμη RAM που χρησιμοποιείται σε ένα smartphone φτάνει στα 4 GB, επομένως είναι εμφανής η βελτίωση που θα μπορεί να προσφέρει το chip των 6 GB στην απόδοση ενός smartphone ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος. 

Samsung-smartphone-6GB-RAM

Στην περίπτωση που θέλει κανείς να συνδυάσει δύο chips LPDDR4 RAM των 12 Gigabit, μπορεί να έχει στο σύνολο 3 GB μνήμης RAM, ενώ στην περίπτωση της χρήσης τεσσάρων chips LPDDR4 RAM της Samsung θα μπορεί να έχει στο σύνολο μνήμη 6 GB.

H Samsung δηλώνει ότι η επόμενη γενιά των smartphones θα προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες multitasking και ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, ενώ δεν θα απαιτούνται σημαντικές αλλαγές από την πλευρά του κατασκευαστή.

Είναι περισσότερο από εμφανές ότι η Samsung ετοιμάζει το chip αυτό και για το επερχόμενο Galaxy S7, το οποίο θα έχει σειρά από ανάλογα high end χαρακτηριστικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons