Kingston Wi-Drive: βίντεο, φωτογραφίες, μουσική σε iPhone – iPad μαζί

by Stefanos Kofopoulos • On 29-08-2011 • AT 3:41 pm • 9 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Kingston Wi-Drive: βίντεο, φωτογραφίες, μουσική σε iPhone - iPad μαζί

Το Kingston Wi-Drive μοιάζει με iPhone αλλά δεν είναι. Ούτε iPod touch είναι. Μπορεί να επικοινωνήσει με όλα τα iDevices (iPhone, iPad, iPod touch) και να προσφέρει κάτι μοναδικό: επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Η Kingston δημιούργησε το Wi-Drive για να προσφέρει επιπλέον χώρο 16GB ή 32GB μέσω WiFi. Αυτό είναι το Kingston Wi-Drive, μια μεγάλη μνήμη με μπαταρία που αντέχει μέχρι και 4 ώρες και δυνατότητα streaming περιεχομένου μέσω WiFi 802.11 g/n. Με το κατάλληλο Kingston Wi-Drive app στο iPhone, iPad και iPod touch όλες οι φωτογραφίες, μουσική και βίντεο από το Wi-Drive εμφανίζονται στην οθόνη πολλών iPhone, iPad, iPod touch ταυτόχρονα και για όσο αντέξει η μπαταρία.

Το Kingston Wi-Drive έχει διαστάσεις 121.5 x 61.8 x 9.8mm και υποστηρίζει τα εξής file format: AAC, MP3, WAV, m4v, mp4, mov, AVI, Motion JPEG, jpg, bmp, tiff, Document: pdf, doc, docx, ppt, pptx, txt, rtf, xls όπως και το iOS άλλωστε.

Το Kingston Wi-Drive υποστηρίζει μόνο το iOS και άρα τα iPhone, iPad και iPod touch αλλά το Android app για το Wi-Drive ετοιμάζεται ήδη.

Kingston Wi-Drive 16GB στα 119 ευρώ με ΦΠΑ
Kingston Wi-Drive 32GB στα 169 ευρώ με ΦΠΑ

Ακολουθεί και το press release για όσους θέλουν επιπλέον πληροφορίες.

Η Kingston Digital Europe Ltd ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του κομψού και ταυτόχρονα λειτουργικού Kingston Wi-Drive TM στην Αθήνα. Φτιαγμένο για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για αποθήκευση στα Apple iPad®, iPhone® και iPod®, η ασύρματη Flash συσκευή αποθήκευσης επιτρέπει στους χρήστες να διευρύνουν τον αριθμό εγγράφων, φωτογραφιών, αρχείων μουσικής και βίντεο στα οποία έχουν πρόσβαση από τις συσκευές Apple. Συνδυάζοντας τον αποθηκευτικό χώρο, τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα αρχεία αλλά και τη φορητότητα και ανθεκτικότητα του δίσκου, το Wi-Drive είναι η ιδανική συσκευή για τους χρήστες προϊόντων Apple.

Το Wi-Drive, σε συνδυασμό με την εφαρμογή «Kingston Wi-Drive» από το App Store™, επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο, να έχουν πρόσβαση σε αρχεία μουσικής ή να μοιράζονται αρχεία με άλλους χρήστες συσκευών Apple.

Για να χρησιμοποιήσουν το Wi-Drive με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή Apple, οι χρήστες απλώς μεταφέρουν τα αρχεία από το desktop ή το laptop τους με τη μέθοδο drag & drop, συνδέοντάς το με θύρα USB, όπως θα έκαναν με κάθε άλλη USB Flash συσκευή αποθήκευσης.

Στη συνέχεια εγκαθιστούν την εφαρμογή Wi-Drive από το App Store και συνδέονται με το Wi-Drive από τη συσκευή τους ασύρματα, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση καλωδίου ή σύνδεσης στο Internet. Τρεις χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα έχοντας πρόσβαση σε διαφορετικού τύπου αρχεία, χρησιμοποιώντας μία συσκευή Wi-Drive, ενώ παραμένουν συνδεδεμένοι στο Internet.

«To Wi-Drive επιτρέπει στους χρήστες συσκευών Apple να διαχειρίζονται ασύρματα έγγραφα και αρχεία μέσων, να τα μοιράζονται με τρίτους, ακόμη και όταν είναι στο δρόμο, είτε για διασκέδαση, είτε για επαγγελματικούς λόγους», σχολίασε ο Krystian Jaroszynski, European Product Marketing Manager – Flash της Kingston. «Η χρηστικότητα που συνδυάζεται με την ανθεκτικότητα της Flash συσκευής μνήμης θα ικανοποιήσει ταυτόχρονα και τους περιστασιακούς, αλλά και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.»

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δεν ξερω κατα πόσο βολεύει αυτο

  • Δεν βολεύει απλά, είναι wow το Wi-Drive και οι άλλες παρόμοιες λύσεις SSD over WiFi. Έχεις εκεί το σύμπαν από μουσική και παίζει παντού όπου και να πας, χωράει σε μια τσέπη, βλέπουν πολλοί περιεχόμενο ταυτόχρονα κλπ

 2. Ε με βάζεις σε πειρασμό για αγορά τώρα. Πιστεύω μέχρι τέλους του χρόνου θα έχουμε πολλές τέτοιου είδος συσκευές

 3. Πανέξυπνο .
  Και πιάνει όσους θέλουν
  να αποφύγουν το iCloud .

 4. Μήπως με αυτά τα λεφτά αγοράζεις μεγαλύτερο ipad; Αν δεν έχει ήδη κάλιο βέβαια.

  • Ναι αγοράζεις επιπλέον χωρητικότητα σε iPhone / iPad αλλά χάνεις το πλεονέκτημα του sharing των δεδομένων και επιπλέον όταν βγει και το Wi-Drive Android app θα έχεις ακόμα μια πλατφόρμα για δεδομένα

 5. Άν κρατούσε 10 ώρες,θα έλεγα ναι,το να πάω ένα ταξίδι και να μου κρατίσει στην μισή διαδρομή,ε δεν με βολεύει !

 6. εχει βγαλει αρκετα νωριτερα η seagate ενα με 500 GB! me 5 ωρεw αυτονομια. δειτε spec edo http://www.pcworld.com/article/228316/seagate_goflex_satellite_a_wireless_harddrive_tablet_companion.html

  • Ναι, ναι αλλά η πρόταση της Seagate έχει σκληρό και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να με ανησυχεί στα ταξίδια μου εξαιτίας κραδασμών κλπ. Για το σπίτι και εύκολη μεταφορά αρχείων είναι μια χαρά!

Top

Show Buttons
Hide Buttons