Kingston Data Traveler 310, τα ίδια 256GB αλλά πιο γρήγορο

by Stefanos Kofopoulos • On 25-02-2010 • AT 4:16 pm • 14 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Kingston Data Traveler 310, τα ίδια 256GB αλλά πιο γρήγορο

Με 256GB στο τσεπάκι κάτι πρέπει να γίνει ώστε να γεμίζουν γρήγορα. Για αυτό η Kingston αποφάσισε να ρίξει στην αγορά το Data Traveler 310 ως αντικαταστάτη του προηγούμενου μοντέλου. Τώρα η ταχύτητα ανάγνωσης φτάνει μέχρι 25MB/sec ενώ στην εγγραφή η ταχύτητα φτάνει μέχρι και 12MB/sec. Κυκλοφορεί εδώ και τώρα μαζί με το Password Traveler αν θέλετε να προφυλάξετε τα 256GB η μέρος αυτών σε περίπτωση κλοπής ή απλά επειδή έτσι θέλετε. Η τιμή φτάνει τα €688 χωρίς ΦΠΑ.

Ακολουθεί το press release με τα γνωστά yada yada.

Kingston Data Traveler 310, τα ίδια 256GB αλλά πιο γρήγορο

Η Kingston Digital Europe Ltd, μέλος της Kingston Technology Corporation, της Νο1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Kingston DataTraveler 310, του κορυφαίου φορητού εργαλείου αποθήκευσης δεδομένων που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν μεγάλο μέρος των ψηφιακών τους αρχείων. Το Kingston Data Traveler 310 αντικαθιστά το DataTraveler 300 χωρητικότητας 256GB που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2009. Με το DataTraveler 310 οι χρήστες επωφελούνται από τις υψηλές ταχύτητες μεταφοράς αρχείων, ενώ μπορούν να προστατεύσουν τα αρχεία τους χρησιμοποιώντας το λογισμικό Password Traveler.

«Αντιληφθήκαμε την ευκαιρία ανάπτυξης των USB Flash drives υψηλής χωρητικότητας στην αγορά. Χάρη στην ανταπόκριση των καταναλωτών και τη σχετική έρευνα που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για μία εξαιρετική λύση για σχεδιαστές, μηχανικούς και αρχιτέκτονες που χρειάζεται να μεταφέρουν και να αποθηκεύουν εύκολα αρχεία μεγάλου όγκου», σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development της Kingston στην Ελλάδα. «Το Kingston DataTraveler 310 είναι το ιδανικό εργαλείο για όσους θέλουν να διευρύνουν την αποθηκευτική χωρητικότητα των notebooks τους.» Για τους ενθουσιώδεις χρήστες που θέλουν εύκολη πρόσβαση στο ψηφιακό τους αρχείο, το Kingston DataTraveler 310 μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 365 CDs, 54 DVDs ή 51.000 αρχεία εικόνων*. Η συσκευή αυτή σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα μία ολόκληρη βιβλιοθήκη ψηφιακών δεδομένων.

Το Kingston DataTraveler 310 περιλαμβάνει το λογισμικό Password Traveler που επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει μία ιδιωτική ζώνη για προστασία των δεδομένων μέσω password. Η ασφαλής περιοχή του δίσκου μπορεί να φτάνει μέχρι το 90% της συνολικής του χωρητικότητας και δεν απαιτεί δικαιώματα χρήσης.

Το Kingston DataTraveler 310 διατίθεται μόνο στη χωρητικότητα 256GB και συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών και τη γνωστή πλήρη τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Kingston. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kingston.com/europe.

– Χωρητικότητα: 256 GB
– Γρήγορο: ταχύτητα ανάγνωσης μέχρι και 25MB/sec. Ταχύτητα εγγραφής μέχρι και 12MB/sec.
– Ασφαλές: περιλαμβάνει το λογισμικό ασφαλείας Password Traveler
– Εύκολο: δεν απαιτεί δικαιώματα χρήστη για πρόσβαση στην κρυπτογραφημένη ζώνη
– Διαστάσεις: 2.90″ x 0.87″ x 0.63″ (73.70mm x 22.20mm x 16.10mm)
– Θερμοκρασία Λειτουργίας: 32°F to 140° F (0°C to 60° C)
– Θερμοκρασία Αποθήκευσης: -4°C to 185°F (-20°C to 85° C)
– Απλό στη χρήση: συνδέστε το με το USB port
– Πρακτικό: υποστηρίζει τα περισσότερα key rings
– Εγγύηση: πέντε χρόνια εγγύηση

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. απο τιμη?? εχουμε καμια ιδεα??

  • 688 ευρώ

 2. νομιζω πως 688 ευρω εχει το 300αρι αυτο το e-shop το χει 839…

  • Ναι γιατί 688 ευρώ είναι η τιμή χωρίς τον ΦΠΑ

 3. Ε λογικό είναι. Πληρώνεις μέγεθος και άρα φορητότητα. Αν σκεφτείς ότι τα high end smartphones έρχονται πλέον με 16GB ή 32GB είμαστε πολύ κοντά στο να πέσουν οι τιμές σχεδόν εκθετικά στα USB προϊόντα.

 4. Tον οποίο δεν μπορείς να λειτουργήσεις και δεν χωράει στην τσέπη σου

 5. Δεν αγοράζουμε κάτι επειδή θα το χάσουμε ή δεν θα το χάσουμε εύκολα αλλά επειδή το χρειάζομαστε

 6. Και πόσο συχνά χρειάζεσαι 256gb??

  • Όσο συχνά χρειάζεσαι 160GB για μουσική

 7. Συγνώμη αλλά κι εγώ δεν καταλαβαίνω για ποια χρήση προορίζεται. Μ’ αυτά τα λεφτά αγοράζεις laptop.

  • Για κάποιον που θέλει να έχει ένα ολόκληρο λειτουργικό ή backup του σύμπαντος εύκολο στην μεταφορά και με κρυπτογράφηση, χωρίς κινούμενα μηχανικά μέρη.

  • για έναν … DJ π.χ.

 8. TOO slow – TOO big – TOO much money

Top

Show Buttons
Hide Buttons