Το Kindle παραμένει ακόμα στο χώρο του γκρι

by Stefanos Kofopoulos • On 26-05-2010 • AT 10:16 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Amazon Kindle 2

Τα πράγματα για το μέλλον του Kindle, είναι απλά, πολύ απλά θα έλεγε κάποιος. Σύμφωνα με τον CEO του Amazon, Jezz Bezos, το Kindle με έγχρωμη οθόνη είναι πολύ μακρυά ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι για τους επόμενες μήνες ή και χρόνια το Kindle θα προσπαθεί να κερδίσει τους αναγνώστες με την εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας μερικών ημερών ίσως και εβδομάδων ανάλογα με την χρήση, ενώ παράλληλα θα πρέπει να κερδίσει και τις προτιμήσεις των καταναλωτών με τις 16 αποχρώσεις του γκρι. Την ίδια στιγμή το iPad προσφέρει επίσης την δυνατότητα ανάγνωσης e-books αλλά με διάρκεια μπαταρίας που φτάνει μέχρι τις 10 ώρες και οθόνη αφής με χιλιάδες ή εκατομμύρια χρώματα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έχει κανένα νόημα να συγκρίνουμε το kindle με το ipad. Το πρώτο φτιάχτηκε για να διαβάζεις βιβλία, το δεύτερο όχι. Το πρώτο έχει οθόνη με ηλεκτρονικό μελάνι χωρίς οπίσθιο φωτισμό που προσομοιώνει το βιβλίο, το δεύτερο έχει οθόνη TFT. Με ένα απλό search στο google μπορεί οποιοσδήποτε να βρει τους (επιστημονικούς) λόγους που το διάβασμα σε οθόνες TFT είναι πολύ πιο κουραστικό από το διάβασμα ενός βιβλίου. Αν βέβαια δε το έχει καταλάβει ήδη χρησιμοποιώντας τόσα χρόνια υπολογιστή.

  2. καλά και γώ πιστεύω πως είναι τελείως άκυρη η σύγκριση,τελείως διαφορετικά προιόντα.
    Επίσης δεν πιστεύω πως πάνω απο 10 τα εκατό των χρηστών του ipad διαβάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα e-books,μπορεί να κατεβασει μερικά να δει πως είναι όχι όμωςνα τα διαβάσει.Και μιλάω για τακτά χρονικά διαστήματα όχι για καθημερινή βάση

Top

Show Buttons
Hide Buttons