Τέλος το Αmazon Kindle, έρχεται νέο μοντέλο ή απλά μεγάλη ζήτηση;

by Stefanos Kofopoulos • On 28-07-2010 • AT 5:15 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

amazon kindle out of stock

Τέλος εποχής ή μάλλον διανομής για το Amazon Kindle που αδυνατεί να εξυπηρετήσει την αγοραστική όρεξη του κοινού γιατί όπως θα λέγαμε σε άπταιστα ελλληνικά, δεν έχει stock. Οι φήμες για ένα νέο μοντέλο Kindle έχουν αρχίσει να φουντώνουν αλλά η αδυναμία του Amazon στην διάθεση του Kindle μπορεί να οφείλεται απλά σε πρόβλημα στην γραμμή παραγωγής ή σε αυξημένη ζήτηση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μετά την τελευταία και γενναία μείωση της τιμής. Προς το παρόν ούτε το Amazon είναι σίγουρο για την διαθεσιμότητα του Kindle.

Temporarily out of stock. Order now and we’ll deliver when available. We’ll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your account will only be charged when we ship the item.

Ξαφνικά ο κόσμος άρχισε να διαβάσει βιβλία ξανά αλλά αυτή την φορά ηλεκτρονικά ή μήπως πρόκειται για άλλη μια συνωμοσία εναντίον του Amazon; Ο καιρός θα δείξει και τα δελτία τύπου “πουλάμε πιο πολλά ηλεκτρονικά βιβλία στο Kindle αντί σε χαρτί”. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ανταγωνισμός από Sony E-reader και Apple iPad μόνο ευχαρίστηση μπορεί να νιώθει με αυτά τα νέα.

Update: Κυκλοφόρησε νέο μοντέλο Kindle

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ηδη ξεκινησε το preorder για το νεο KIndle και μαλιστα με μονο $139 για το φθηνο μοντέλο….

    δεστε εδώ

Top

Show Buttons
Hide Buttons