Το Kindle είναι best seller όλων των εποχών στις πωλήσεις του Amazon

by Stefanos Kofopoulos • On 27-12-2010 • AT 5:36 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το νέο Kindle είναι το best seller όλων των εποχών στις πωλήσεις του Amazon

Όσα χρόνια υπάρχει το Amazon σε όλο τον κόσμο, έχει καταφέρει να πουλήσει πολλά σε πάρα πολλούς. Είναι όμως το Kindle 3ης γενιάς που έχει πουλήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και μάλιστα σε όλο τον κόσμο. Οι πωλήσεις του νέου Kindle πάνε τόσο καλά ώστε το Amazon να καταγράφει νούμερα καλύτερα και από τον Harry Potter and the Deathly Hallows. Αν αυτό δεν είναι τρομερό κατόρθωμα για τον Jeff Bezos και την ομάδα του, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί μεγαλύτερη επιτυχία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πληροφορία που μοιράζεται το Amazon και αναφέρει ότι όσοι αγόρασαν το Kindle χρησιμοποιούν και tablets αλλά για άλλες δουλειές. Το Kindle είναι η συσκευή που προτιμούν για ανάγνωση βιβλίων.

Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική παρουσίαση του Kindle 3ης γενιάς και τις εντυπώσεις από το μικρό θαύμα που δημιούργησε το Amazon αλλά και να δείτε τα ηλεκτρονικά του Kindle από μέσα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα pdf τα διαβάζει κανονικά; Ο σκληρός δίσκος στα 4 gb είναι;

    • Ναι, το Kindle διαβάζει και .pdf χωρίς πρόβλημα, ακόμα και με Ελληνικά και συναρτήσεις μαζί, γραφήματα κλπ. Δεν έχει σκληρό δίσκο έχει ενσωματωμένη μνήμη 4GB

Top

Show Buttons
Hide Buttons