Κερδοφόρο το γ’ τρίμηνο για την HTC

by George Polyzos • On 03-11-2014 • AT 11:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

htc one m8 windows

Η HTC ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το γ’ τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα οποία η εταιρεία εμφανίζει κέρδη ύψους 19 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα συνολικά έσοδα της εταιρείας ανήλθαν στα 1,38 δισεκατομμύρια δολάρια, μειωμένα σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο που ήταν 2,17 δισεκατομμύρια δολάρια. Η HTC επωφελήθηκε από την θετική πορεία του HTC One (M8) το οποίο διατήρησε τις πωλήσεις του σε μία περίοδο που χαρακτηριζόταν από τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για το τρίμηνο που ανακοινώθηκαν και  κυκλοφόρησαν σε αρκετές αγορές τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus της Apple αλλά και το Nexus 6 της Google.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για θετικά αλλά «ισχνά» αποτελέσματα, η πορεία της εταιρείες κρίνεται συνολικά ως ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, συγκρινόμενη με τις απώλειες ύψους 101 εκατομμυρίων δολαρίων που κατέγραφε την ίδια περίοδο πέρυσι.

Επίσης, η μεσαίας κατηγορίας σειρά συσκευών Desire ήταν επικερδής για την HTC. Ωστόσο, ούτε για τη σειρά Desire ούτε για το One (M8) η εταιρεία από την Ταϊβάν έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία πωλήσεων. Για το επερχόμενο δ’ τρίμηνο του έτους η HTC προσβλέπει σε ανάλογες επιδόσεις, υπολογίζοντας τα έσοδα να κινηθούν μεταξύ των 1,41 και 1,54 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons