Κέρδη ρεκόρ για τη Samsung κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017

by Nikos Kaimakamis • On 27-04-2017 • AT 11:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Οι ιθύνοντες της Samsung έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, αφού το πρώτο τρίμηνο του 2017 έσπασε όλα τα ρεκόρ κερδοφορίας. 

Τα λειτουργικά κέρδη της Samsung για το πρώτο τρίμηνο του 2017 έφτασαν στα 8,75 δισεκατομμύρια δολάρια, στοιχείο που κάνει το παρόν τρίμηνο να είναι το δεύτερο καλύτερο τρίμηνο στην οικονομική ιστορία της Samsung. Οι αποστολές smartphones της Samsung σημείωσαν μία μικρή αύξηση από το περασμένο τρίμηνο μέχρι σήμερα, ενώ η οικογένεια Galaxy A series smartphones φαίνεται να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της Samsung.

Το δεύτερο τρίμηνο του 2017 είναι ευοίωνο, καθώς σε αυτό μετρώνται και οι προπαραγγελίες για το Samsung Galaxy S8 και S8 Plus, τα οποία έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της Samsung για το πρώτο τρίμηνο του 2017 δεν προέρχεται από τις πωλήσεις smartphones, αλλά από τις πωλήσεις mobile chips. Τα chips μνήμης DRAM και NAND φαίνεται ότι είναι οδηγοί των κερδών της Samsung, καθώς η ζήτηση φαίνεται πως είναι αυξημένη.

Τα κέρδη της Samsung στο πρώτο τρίμηνο του 2017 έχουν αυξηθεί σε ποσοστό της τάξης του 48.3% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του περασμένου έτους. Τα δύο τρίτα των κερδών αυτών προέρχονται από τη βιομηχανία chips μνήμης από την Samsung.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons