Καθυστέρηση στο λανσάρισμα του iPhone των 5,5 ιντσών

by George Polyzos • On 14-07-2014 • AT 11:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhones

 

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι η Apple πρόκειται να παρουσιάσει το προσεχές φθινόπωρο, δύο εκδόσεις του επόμενου iPhone, στις 4,7 και 5,5 ίντσες.

Ωστόσο, σε πρόσφατη αναφορά της η KGI Securities υποστηρίζει ότι το μελλοντικό iPhone των 5,5 ιντσών ενδέχεται να καθυστερήσει σημαντικά να κάνει την εμφάνισή του. Αιτία φέρεται να είναι τα προβλήματα που εντοπίζονται στο νέο in-cell πάνελ αφής της συσκευής αλλά και λόγω χρωματικών ανωμαλιών.

Έτσι, η KGI Securities υπολογίζει ότι η μεγαλύτερη έκδοση του νέου iPhone πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της αργότερα, εντός του 2015. Σύμφωνα με το Apple Insider, που έφερε την αναφορά στη δημοσιότητα, δεν πρόκειται να επηρεαστεί το λανσάρισμα του iPhone των 4,7 ιντσών, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όπως σημειώνεται από την KGI, η Apple αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το νέο in-cell πάνελ αφής της νέας έκδοσης του iPhone, ωστόσο τα προβλήματα αυτά φαίνεται να είναι εντονότερα και πιο πολύπλοκα με το μεγαλύτερο μοντέλο που πρόκειται να έχει διαγώνιο οθόνης στις 5,5 ίντσες.

Πιο συγκεκριμένα, τα in-cell πάνελ αφής αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αίσθηση της αφής στα άκρα του πάνελ, όπως οι οθόνες γίνονται μεγαλύτερες σε μέγεθος. Επιπλέον, η αναφορά της KGI προβλέπει ότι και η επένδυση από ζαφείρι ενδεχομένως να μην αποδειχθεί τόσο ανθεκτική στις τελικές δοκιμές, στοιχείο που ενδέχεται να οδηγήσει σε νέες καθυστερήσεις.

Το «συντηρητικό σενάριο» της KGI θέλει το iPhone των 5,5 ιντσών να λανσάρεται εντός του 2015, ενώ το iPhone των 4,7 ιντσών να κάνει κανονικά την εμφάνισή του το φθινόπωρο. Μάλιστα, το νέο iPhone μαζί με τα, πιο προσιτά πλέον, iPhone 5S και iPhone 5C, πρόκειται να αποτελέσουν και την τριπλέτα της Apple για το τρίμηνο που θα περιλαμβάνει και την εορταστική περίοδο του Δεκεμβρίου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons