Καθυστέρηση στη διάθεση των Apple AirPods

by Nikos Kaimakamis • On 28-10-2016 • AT 10:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple-airpods-open_01

H Apple αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία των AirPods, των νέων ακουστικών για τα smartphones της εταιρείας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Apple, η εταιρεία δηλώνει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να προετοιμάσει την έναρξη της κυκλοφορίας των Apple AirPods. Όλα δείχνουν ότι η Apple δεν έχει ακόμα έτοιμη την γραμμή παραγωγής για τα νέα της ακουστικά που έχουν ήδη συγκεντρώσει αρκετά σχόλια, είτε αρνητικά, είτε θετικά από το κοινό προτού να ξεκινήσει η διάθεση των ακουστικών στην αγορά.

Στις ΗΠΑ, η τιμή διάθεσης των Apple AirPods θα είναι 159 δολάρια, ενώ ήδη η Apple σημειώνει ότι η ζήτηση για τα νέα ακουστικά είναι μεγάλη, κάτι που δημιουργεί μεγάλες απαιτήσεις από την γραμμή παραγωγής. Η Apple δεν έχει δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη της διάθεσης των νέων ακουστικών της στις διάφορες αγορές.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις αξιωματούχων της Apple στο CNet, η εταιρεία δεν θέλει να ξεκινά την διάθεση ενός μοντέλου στο κοινό, χωρίς να είναι αυτό απόλυτα έτοιμο. Οι μονάδες που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής για δοκιμές σε εκπροσώπους τους ειδικού Τύπου είναι μονάδες προπαραγωγής και όχι το τελικό προϊόν, το οποίο σύντομα θα είναι στις προθήκες των καταστημάτων ως ξεχωριστό αξεσουάρ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons