Καθυστέρηση διάθεσης του Lenovo Phab 2 Pro στην αγορά

by Nikos Kaimakamis • On 16-09-2016 • AT 9:43 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lenovo-Phab2-pro-phone

To στοιχείο που κάνει πολυαναμενόμενο το Lenovo Phab 2 Pro είναι το ότι υποστηρίζει την τεχνολογία Tango ΑR.

Σύμφωνα με το The Next Web, το Lenovo Phab 2 Pro, παρόλο που αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι, στην επίσημη ιστοσελίδα του πλέον αναφέρει ότι η εμπορική του διάθεση θα ξεκινήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2016, χωρίς να σημειώνεται μία συγκεκριμένη ημερομηνία. Το Lenovo Phab 2 Pro, με την τεχνολογία ενισχυμένης πραγματικότητας της Google, αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων της υψηλής τεχνολογίας, αλλά αυτοί θα πρέπει να δείξουν λίγη υπομονή, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα.

lenovo-PHAB2_Pro.0

Η τεχνολογία Tango της Google κάνει ένα smartphone να γνωρίζει το χώρο στον οποίο βρίσκεται, υπολογίζοντας την απόσταση μεταξύ των αντικειμένων, ενώ παράλληλα, μπορεί να σκανάρει έναν χώρο και να καταλάβει πώς ακριβώς είναι τοποθετημένα τα αντικείμενα μέσα σε αυτόν. Η εικόνα του χώρου στον οποίο βρίσκεται το smartphone μεταφέρεται ως ψηφιακή εικόνα στο smartphone και μπορεί έπειτα να τοποθετήσει κανείς virtual αντικείμενα σε πεδίο ενισχυμένης πραγματικότητας.

Το Lenovo Phab 2 Pro, με την οθόνη διαγωνίου 6.4 ιντσών, είναι ένα τέτοιο smartphone, το οποίο θα έχει μέσα του τις εφαρμογές διακόσμησης χώρου της Wayfair και της Lowe’s, οι οποίες θα κάνουν χρήση αυτής της τεχνολογίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons