Καθυστερεί η PC έκδοση του Grand Theft Auto

by Nikos Kaimakamis • On 14-01-2015 • AT 1:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

grand theft auto v

To Grand Theft Auto, στην πέμπτη του εκδοχή για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον Μάρτιο του 2015. 

Η Rockstar που έχει δημιουργήσει τη σειρά των πολύ επιτυχημένων τίτλων ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει περισσότερες δοκιμές στο Grand Theft Auto V και αυτός είναι ο βασικός λόγος που θα καθυστερήσει η διάθεση του τίτλου στις αγορές. Η Rockstar έδωσε στη δημοσιότητα στιγμιότυπα από τον επερχόμενο τίτλο, ενώ υπόσχεται ότι η αναμονή των φίλων της σειράς δεν θα πάει χαμένη, καθώς το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ανώτερο των προσδοκιών.

Μία από τις πιο εμφανείς βελτιώσεις θα είναι η υποστήριξη αναλύσεων 1080p σε 60 frames per second, μαζί με ικανότητα υποστήριξης ακόμα και σε επίπεδα 4Κ. Το παιχνίδι θα μπορεί να το δει κανείς με άνεση ακόμα και σε setup με τρεις οθόνες. Παράλληλα, η Rockstar έδωσε στη δημοσιότητα και τα προτεινόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά για τον υπολογιστή που θα τρέχει το Grand Theft Auto V.

Έτσι, για να απολαύσετε το παιχνίδι θα είναι καλό να έχετε ένα υπολογιστή με επεξεργαστή Intel Core i5 3470 στα 3.2 GHz, ή AMD FX-8350 στα 4 GHz, μνήμη RAM 8GB και κάρτα γραφικών NVIDIA GTX 660 στα 2 GB ή AMD HD7870 στα 2 GB. Επομένως, καλό είναι να έχετε ένα ισχυρό μηχάνημα για να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες του Grand Theft Auto V.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons